Når man har kjørt lenge i 20 km/t, kan 30 km/t føles veldig fort

Litt sånn føles det å få bedre dager etter mange dårlige. Ikke sånn å forstå at jeg er blitt mye bedre, må fremdeles hvile ca 15 timer i døgnet, men følelsen av litt energi er fantastisk :)  Når jeg har dårlige dager er det nesten helt tomt, føler meg totalt utmattet hele tiden. Kan ligge i samme stilling i en time uten å bevege på så mye som en finger.

Nå har jeg hatt 3 vanlige dager og det kjennes godt. I går hadde jeg til og med besøk tre ganger uten å bli totalt utmattet hverken i går eller i dag :) Men, jeg var flink å hvile, både før de kom, og da de gikk. Kanskje har jeg klart å finne en rytme nå. At jeg vet hva jeg klarer og ikke klarer. At jeg tar det med ro og prøver å samle opp energi, slik at jeg kan bruke litt mer energi etter hvert. Det er det som er planen min. Blir spennende å se i dagene framover om jeg fortsetter med slike dager, eller om det begynner å svinge igjen slik som det har gjort de siste ukene.

Jeg skal i alle fall ikke trykke gassen inn og kjøre i 40 før det har gått en god stund  :)

3 kommentarer

rannveig

22.nov.2009 kl.11:09

Fin blogg :-)

Mona

22.nov.2009 kl.18:19

Å jeg liker bloggen din, så kan jeg gå inn her å lese og gråte når jeg vil. Gla i deg vennen, og jeg synes du og Trym er kjempeflinke

tornerosesverden

22.nov.2009 kl.20:06

Mona:Takk for det :) Vi prøver å gjøre det beste ut av det. Er imponert over Trym, han er kjempeflink :)

Skriv en ny kommentar

hits