Når hjernen blir grumsete

Jeg har bra hukommelse. Husker det jeg må huske og har god oversikt, både over meg selv og andre rundt meg. Jeg husker ting folk har sagt, ting jeg skal gjøre og ting jeg har gjort. Jeg kan også huske på hvilken side i en bok noe står, og hvor på siden det står. Problemet er bare at denne teksten skulle vært skrevet i preteritum.

Jeg husker ikke alt lenger. Jeg sliter faktisk med å huske viktige ting også - kommer som regel på det, men seint til å være meg. Jeg har også problemer med å huske hva folk sier. Ringte forikringsselskapet i dag for å få hjelp til å avbestille en reise. Da damen sa at jeg skulle bare fikse det vi var enig om, og så skulle jeg ringe henne tilbake, fikk jeg en ekkel følelse; jeg husket ikke hva det var jeg skulle gjøre :-( Kom heldigvis på det, men måtte få det bekreftet og følte meg temmelig lur.

Det er fælt å snakke med folk om viktige ting som jeg må huske. Klarer ikke å holde tråden i det de sier og "detter" ut. Har bare ikke sjanse til å konsentrere meg. Derfor utsetter jeg telefoner jeg MÅ ta i det lengste.

Det er ikke alltid like lett å prate heller. Glemmer ord og må forklare i steden for det ordet jeg skal si.

Lesing av fagtekst er også vanskelig. Klarer det en liten stund, men så detter jeg ut der også. Klarer ikke å huske det jeg leser, eller jeg får det rett og slett ikke med meg.

Jeg vil ikke ha det slik lenger. Jeg vil ha tilbake hodet og kroppen min!!! Jeg har fullstendig mistet kontrollen her...

Men, jeg har ikke mistet troen på at jeg en dag klarer å ta kontrollen tilbake :-)


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits