Hva som er bra i livet mitt :)

Begynner å bli noen dager siden sist jeg skrev noe her... Men, hva skal man skrive om da? Kan jo starte med at det er koselig med advent i dag. Godt å få opp masse lys. For lys tåler jeg heldigvis :) Har gruet til denne tiden, men det har faktisk vært en grei dag så langt.  Ikke like hyggelig å les på FB om hva alle andre gjør av juleforberedelser når det blir minimalt av det her. Det blir ingen pakkekalender i år, men sønnen virker fornøyd med LEGO-kalender. Det blir ingen baking, men har heldigvis ei god venninne som ordner det. Det blir ingen julekort, orker ikke tanken på å skrive på konvolutter en gang. Ingen julekonserter, ingen julesanger på piano og heller ingen spilling av julemusikk - klarer så lite lyd. Men, Trym synger "Silent Night" hele tiden - den skal de fremføre på adventsstund på skolen (som jeg heller ikke kommer meg på). Julegaver blir det minimalt av i år, og noen får jeg hjelp til. Juleklær til Trym fikser søsteren min. Handling til jul får jeg hjelp til og det samme har jeg tilbud om når det gjelder pynting, så jul blir det. Mamma kommer på lille julaften og det gleder jeg meg veldig til :)

Var hos legen på fredag og han mente at det er viktig at dem rundt meg vet hvordan jeg har det, ikke bare om det som er fælt, men det som er bra også. Har vært i elendig humør noen dager, og da er det ikke enkelt å finne noe som er bra. Har vært sint, skikkelilg forbannet og drittlei. Ikke akkurat lett å komme med et positivt svar til legen da.


Er i litt bedre humør i dag, og da er det lettere å finne det som er positivt i livet mitt:
- Jeg har en flott sønn, en støttende familie og fantastiske venner :)
- Jeg har en jobb som jeg liker, en flott klasse og gode kollegaer som jeg skal  tilbake til når jeg blir frisk.
- Jeg har et utrolig nettverk har jeg virkelig oppdaget etter at jeg ble syk - nesten som å gå i sin egen begraveles og se hvor mange som kommer, uten sammenligning forøvrig ;)
- Det er mange som sender meldinger, ringer og kommer innom - det setter jeg utrolig stor pris på.
- Jeg får lært meg å slappe av ;) Var vel ikke spesielt god på det tidligere...
- Jeg får lest masse bøker

Da skal jeg kose meg med bok, hviling og Trym resten av dagen, med fyr i ovnen og masse lys :)
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits