Om de små ting i livet

Tror jeg har vært ganske flink å sette pris på de små ting i livet tidligere. Nå, etter at jeg ble syk, ser jeg at det er enda lettere og ikke minst viktigere. Kan ikke sitte (les: ligge) her og vente på at store ting skal skje, for det gjør det ikke. Må nyte de små tingene.

Som at jeg klarte å gå tur i 10 minutter i forrige uke. Gikk ikke fort, men det var deilig å være ute en mørk, kald desemberkveld.

Som at jeg hadde en deilig lunsj i dag med hjemmebakt brød fra verdens snilleste nabo :) med lammerull på. Hjemmebakt brød er et savn nå når jeg er syk. Lunsjen, ja - i tillegg en kopp te, fyr i ovnen og Grey's Anatomy på TV. Har endelig somlet meg til å kjøpe dekoder med opptaker. Det er helt genialt. Jeg tar opp, og min sønn er stor fan av pauseknappen. Endelig kan jeg se noe som har sendetid etter kl 20.

Som at det er utrolig koselig med besøk og meldinger. Bare synd at jeg noen ganger må takke nei til besøk fordi jeg ikke er i form :(

Som at det er koselig å avslutte dagen med sønnen min med et slag UNO og et par kapittel i Svein og Rotta.

Tror det er veldig viktig å se og kose seg med disse og mange andre små ting. Det er mye lettere å holde humøret oppe da, enn hvis jeg hele tiden skal tenke på alt jeg ikke får gjort / går glipp av. Får ikke med meg noe mer om jeg ligger og bekymrer meg for det hele tiden. Dessuten så er det dette som er livet. Får nyte det så godt jeg kan, selv om det er på en annen måte for tiden :)


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits