Å prioritere helsen sin

Når man har ME er det viktig å prioritere helsen sin. Det har jeg gjort i dag. Hadde egentlig tenkt meg på adventsstund på skolen for i dag var turen kommet til 2. klasse og sønnen min. Planla dette i forrige uke da jeg var i bedre form. Denne uka har jeg bare blitt verre og verre igjen, så i går skjønte jeg at det var bare å kapitulere :-( Tenkte det skulle bli tungt å være hjemme i dag, men jeg var så dårlig at jeg ikke hadde noe valg. Gikk og la meg da sønnen gikk på skolen og kom meg ikke ut av sengen igjen før 12. Resten av dagen har jeg stort sett bare duppet.

Ble nok verre i dag fordi gårsdagen var merkelig. Var kjempesliten i armene, beina og øynene, men inni kroppen var det full fart. Klarte ikke å roe ned kroppen og hvile. Prøvde, men måtte bare opp etter en liten stund. I dag har kroppen roet seg, men da er jeg desto mer trøtt.

Blir stadig forundret over denne sykdommen. Har nok mistet litt kontroll denne uka. Må vel bare hvile meg til kontroll igjen. Bare å ta en ny runde. Typisk at jeg måtte bli verre når jeg hadde vært i ok form en stund og trodde at nå gikk det sikkert fremover. Bra jeg har masse folk til å hjelpe meg nå når det snart er jul :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits