10 dager til jul

Så er det plutselig noen dager siden jeg har skrevet noe her. Er nemlig i dårlig form igjen. Sønnen min er hos meg, så prøver å spare det lille jeg har av energi til han.

Nå er det snart jul også. Bare ti dager igjen fikk jeg vite i morges av 7 åringen. Jeg har nå fått juletreet og julepynten på stua i alle fall. Kom ei god venninne innom i går og fikset det. Hun hadde også med seg 7 sorter kaker :). Jeg har noen få julegaver igjen, men i år blir det ikke mange som får gaver. I år som jeg virkelig hadde ønsket å gi mange noe etter så mye som folk har stilt opp for meg. Men, dessverre, ikke kommer jeg meg noen steder, og ikke virker hjernen min såpass at jeg klarer å komme på noe å gi heller.

Ute snør det, og det er meldt kaldt fremover :) Kanskje blir det hvit jul? Det blir heldigvis jul, uansett om det ikke er nyvasket her og pytingen kanskje må vente til julaften når mamma har kommet :)

Én kommentar

Tante Mona

15.des.2009 kl.10:51

Er så imponert over naboer og vennene dine, tenk at det finns slike folk ennå. Hvis jeg vinner stort i lotto til neste år skal jeg komme oppover å lage en fest for de alle, det fortjener de, og en fest for deg Trine mor , er så stolt over deg og hvordan du takler dette. Regner med at det ikke er alt som blir skrevet ned av tunge dager, men alikavel du e flink, finns egentlig ikke ord eller jeg finner dem ikke, som jeg kan bruke for å si hvor imponert jeg er av deg. Glad i deg e eg no;)

Skriv en ny kommentar

hits