Eg trur eg blir gaalen...

Burde vel ikke klage nå når det er jul snart. Jeg har skap og fryser full av mat fra snille venner. Neste uke kommer mamma på besøk.

Men, i dag er jeg ikke tålmodig! Det er en prøvelse med all denne hvilingen. Vil gjerne gjøre noe. Skulle "brette ut" juletreet, men etter tre greiner var jeg så svimmel at jeg måtte på sofaen igjen. Skulle brette klær. Noen ble da brettet, men dungen er langt fra borte. Ikke så lett å ligge her når jeg egentlig har ting jeg vil ha gjort. Og så så kjedelig det er å hvile. Kunne jeg bare sett TV samtidig, men nei, det er en aktivitet. Ikke kan jeg lese heller. Blir sliten av det også. Når jeg skal hvile, så må jeg bare ligge helt i ro med øynene lukket og prøve å slappe av. Og det er ingen enkel sak skal jeg si dere!

Så ligger jeg der en stund da, og tenker at nå må det være nok. Når jeg sjekker klokken er det kanskje bare gått 15 min, og det er for lite. Da er det bare å lukke øynene igjen og fortsette litt til.

Egentlig er jeg lei av å være flink å hvile. Har mest lyst til å bare springe og ta meg skikkelig ut og ikke bry meg om at jeg blir sliten. Problemet er at det går bare ut over meg selv. Da får jeg en dårlig dag i morgen, kanskje flere dager. Og det vil jeg jo heller ikke! Jeg vil bli frisk!

Har sagt det før og sier det igjen; hvorfor er det ikke mennesker som er glade i å være i ro som kan få denne sykdommen??? Dette er ikke noe for aktive, utålmodige personer. Jeg vil ut av dette fengselet som kroppen min er for tiden!

Men, da må jeg vel bare hvile da. Vet ikke om noen andre veier ut av dette. Så får jeg heller bli gaalen noen dager....

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits