Har hatt en kjempefin lillejulaften :)

Ute er det snø, litt hvitt i alle fall, og det er minusgrader. I morgen er det julaften :)

Inne er det kommet noen nisser her og der, noen (ustrøkne) duker og lysene er satt på juletreet. Jeg har tatt julehårvasken og skal snart hvile på sofaen til mammaen min kommer med flyet i halv elleve - tiden :)

Har hatt en kjempefin dag i dag. Det har vært masse folk innom :) Venner, kollegaer, gudbarnet mitt som jeg ikke har sett på et par måneder og elever. Noen har sittet her litt, andre stakk bare innom. De hadde med seg julekort, gaver og mer mat. Fikk rundstykker, julebrød og lammelår av utgangarsau i dag :) Har jo fått rundstykker, horn, grovbrød, 10 kakesorter og røykalaks fra før. Så nå er fryseren full og det er ingen fare for at vi kommer til å sulte i jula, selv om jeg ikke har bakt noe selv. Folk er helt fantastiske :) Fikk også julekort fra elevene i klassen min. Koselig :)

En annen ting jeg har fått bekreftet i dag er hvor mye bedre jeg er. Det har vel vært 10 stykker innom her i dag. For en måned siden hadde jeg vært helt utlitt av det. I tillegg har jeg satt lys på juletreet, satt utover nisser, og gjort diverse annet småtteri. Jeg kjenner at jeg er litt trøtt nå, men ikke helt utmattet. Skal bare se det går fremover :) Men, jeg er forberedt på at det kan komme nedturer også.

Enn så lenge er livet herlig :) :) :)

God jul alle sammen :)

Juleklem fra meg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits