Nytt år, nye muligheter og alt det der...

Så er det 2010 på kalenderen. Nytt år og nye muligheter... For min del begynte det nye som det gamle sluttet - med hviling på sofaen. Tror nok det blir en del av det i 2010 også.

Jeg har vel kanskje blitt litt bedre den siste måneden :) Klarer å holde hodet oppe uten støtte lenger nå. Dvs at jeg faktisk kan sitte litt vanlig i sofaen. Klarer også stort sett å sitte ved bordet et helt måltid. På en god dag kan jeg også gå en sakte tur i 10 minutter, mens på en dårlig kommer jeg bare tre hus ned i gata før jeg må gå hjem og legge meg på sofaen i 40 minutter.

Jeg har også fått en ny plage den siste måneden. Kroppen har begynt å verke. Har hatt vondt i ryggen, nakken og skuldrene en god stund nå. I tillegg har jeg fått leddsmerter; albuene, et håndledd og et kne. Har også vondt i armene. Sikkert muskelsmerter, men er litt usikker på om det er mer muskler igjen der ;)

Må vel bare fortsette å være positiv og gjøre det beste ut av hverdagene mine :)

2 kommentarer

Anette

02.jan.2010 kl.19:25

Hei! Nå har jeg fulgt bloggen din en god stund, og det er virkelig sterk lesning. Det er godt å lese at du blir bedre, selv om det går fremover med museskritt. Sender deg mange gode klemmer og et håp om at 2010 blir et flott år :-)

tornerosesverden

02.jan.2010 kl.19:40

Anette:Tusen takk for det :) Håper 2010 blir et flott år for deg også :)

Skriv en ny kommentar

hits