Hurra! I dag har jeg vært ute :-)

I dag er formen ørlite bedre, så i dag har jeg til og med vært utenfor døren :) Har hentet ved, og kom meg helt i postkassen. For dem som vet hvor jeg bor og hvor postkassen min er, så høres det sikkert ikke spesielt sprekt ut. Men det er faktisk nesten en uke siden sist jeg hadde energi til å gå dit, så jeg er veldig fornøyd. Deilig å være ute litt, selv om det bare var i maks 5 min. Nydelig vintervær med 10 kuldegrader.

Resten av dagen har gått som de siste dagene. Våken en times tid, og så hvile en time. Har fått sett både House og The Mentalist. Ganske TV gal for tiden ;) Men, i antall timer er det vel ikke så verst, kanskje 2 til 3 timer (maks) med TV pr dag... Blir jo sliten av det også, så kan ikke overdrive. Greit med serier, for de er det passelig lengde på. Filmer må jeg dele opp. Klarer ikke å se en hel film uten hvile.

Sliter fryktelig med søvnen for tiden. Får bare ikke sove på kveldene, selv om jeg ikke sover på dagen, bare hviler. I går var den "bare" ett da jeg sovnet, natten før var den i alle fall tre. Får ikke innsovningstabletter hos legen. Får spørre om melantonin (kroppens eget søvnhormon) neste gang. Ser på nettet at mange med ME har god nytte av det.

Fikk innkalling til timen min på mandag i posten i dag. De hadde også lagt ved et spørreskjema på 12 sider! som skal fylles ut før man kommer dit. Leste gjennom det og ble kjempesliten. Får vel bare bruke flere dager, så kommer jeg vel gjennom det. Begynner i morgen, tror jeg...

4 kommentarer

lykkelideppa

14.jan.2010 kl.19:13

Det er forferdelig å slite med nattesøvnen :( Håper du får en bedre natt i natt! God bedring til deg

tornerosesverden

14.jan.2010 kl.21:31

lykkelideppa:Takk :) Det håper jeg også. Nesten som jeg ikke tør å gå og legge meg... Skal vente litt..

Anette- anettesbokboble

15.jan.2010 kl.11:16

Huffameg, vet akkurat hvordan det er å grue seg til å legge seg!! I perioder syns jeg det er skikkelig vanskelig å få sove, men det hjelper litt å ikke se på klokka. Jeg prøver å tenke at får jeg ikke sove i natt så får jeg sove i morgen natt istedet. Da slapper jeg litt mere av og får som regel sove etter en stund. Håper du får en fin helg med gode dager. Klem :-)

tornerosesverden

15.jan.2010 kl.19:32

Anette:Ble ikke mye soving i natt heller. Sovnet i alle fall ikke før fire... Problemet mitt er at når jeg ikke får sove på natta, så blir jeg enda verre neste dag. Fryktelig sliten nå. Men, må vel sovne ordentlig til slutt. God helg til deg også :) Klem

Skriv en ny kommentar

hits