For en dag...

Plutselig i går kveld ble jeg kjempedårlig. Inn med ørepropper, tålte ingen lyder. Hadde vondt i ørene selv om det ikke var lyder. Kjentes ut som noen stakk nåler i ørene på meg. I tillegg har en "foss" flyttet inn i hodet mitt. Energien var selvfølgelig også helt borte - ikke at jeg har hatt så mye energi etter jul akkurat.

Våknet til det samme i morges. Helt ferdig. Har lagt og lagt på sofaen. Dusjet og vasket håret selvfølgelig likevel da jeg stod opp, dermed ble det fire timer på sofaen før jeg klarte å spise "frokost" kl halv to. Så var det bare å fortsette å ligge. Besteforeldrene til sønnen min var og hentet han da han kom hjem fra skolen. Han skal være der til i morgen.

Jeg fortsatte dagen på sofaen. Klarte 10 min på nett, hvile, lese 4 sider i en bok, hvile  se TV i ca 20 min, hvile. Har lagt og sett i taket fordi jeg ikke orket å gjøre noe. Tatt et par korte telefonsamtaler. Sendt noen meldinger.

La meg kl ni, kjempetrøtt og lei av å ligge på sofaen. Merket ganske raskt at dette er en kveld hvor jeg ikke får sove :-( Leste litt. Prøvde på nytt å sove. Kl 23 følte jeg meg merkelig "opplagt". Stod opp. Litt mat og TV og skrive litt her. Selvfølgelig kjempedumt når jeg har vært så dårlig å begynne å bruke energi, men det er så slitsomt å ikke gjøre noe en hel dag.

Kjenner at jeg begynner å bli sliten, så nå skal jeg stoppe.

Blir spennede å se hvilken form jeg er i i morgen. Aldri godt å vite med denne sykdommen...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits