I dag har jeg vært på "trening" :-)

Har vært hos fysioterapeut i dag. Startet med gradert terapitrening. Jeg kom flirende hjem til pappa og sa at dette var den morsomste treningen jeg noen gang har vært på. Morsom fordi det er utrolig hvor redusert en kropp kan bli. Det er nå enten le, eller gråte. Jeg velger latteren :-)

For 4 1/2 måned siden var jeg i kjempeform. Jeg jogget en del, trente styrke, spinning og aerobic. Er også kroppsøvingslærer så jeg sprang rundt med elevene mine. Gjerne dobbeløkt, først med jentene og så med guttene. Jeg syklet eller gikk over alt jeg skulle, har nemlig ikke bil. To dager før jeg ble syk spilte jeg en time squash med onkelen min (som er i superform).

I dag lå jeg på en benk og "trente". Hadde armene inne i tau og bevegde dem fram og tilbake (lurer på om dette apparatet heter terapimaster el). Etter hver øvelse måtte jeg hvile. Lå da helt i ro med øynene igjen. Tok to øvelser på armene / skuldrene. Så tok jeg en øvelse på hoftene. Ny hvile. En øvelse på fremsiden av lårene. Lå på siden på benken med foten i tauene og løftet foten mot magen. 15 ganger på hver fot. Det var den treningsøkten ;-) Kjente til og med på kroppen at jeg hadde trent.

Ble enig med fysioterapeuten om at jeg skal dit hver dag (hvis det ikke er noe annet jeg skal). Så får dette bli en del av de daglige rutinene mine.

Så får vi se da om dette hjelper. Da jeg kom hjem spiste jeg og så hvilte jeg en time. Så har jeg spist igjen. Kjennes ut som jeg har litt mer energi i dag. Får se etter hvert om det er energi som blir utmattende når kroppen roer seg, eller om jeg fikk mer energi av den lille treningen min. Blir spennede å se.Må passe på og hvile masse også. Godt å være i gang med noe i alle fall :-)

2 kommentarer

anettesbokboble

29.jan.2010 kl.08:28

Hei Tornerose! Håper at treningen hjelper og at du får en fin helg!! Stor klem <3

Tante Mona

29.jan.2010 kl.12:19

Vet du hva vennen, hadde morfar hørt deg no hadde han blitt kjempestolt, det var slikt han likte, tror han ville ha sagt det der er jenta mi det,takler det med humor. Klem

Skriv en ny kommentar

hits