Er nesten redd for å si det høyt, men har bedre dager :-)

Det er nesten som om jeg er redd for at det skal forsvinne hvis jeg sier det høyt, men nå har det vært slik i noen dager, så jeg tar sjansen; jeg er ørlite bedre :-) Hadde nesten begynt å tro at det er noe jeg bare innbiller meg, men fysioterapeuten sa også i dag da jeg kom at jeg så bedre ut, at jeg hadde mer glimt i øyet. Så da er det vel sant da?

Ser også at jeg klarer å være "våken" litt lenger før jeg må hvile, MEN jeg presser ikke! Skal unngå tilbakefall så langt det lar seg gjøre. Vet at dette ikke blir bedring i form av en lineær (rett - for dem som ikke husker fra skolen hva det betyr) kurve. Skal likevel gjøre mitt og være flink å hvile og ikke gjøre for mye for fort. For første gang i mitt liv har jeg det ikke travelt. Det tar den tiden det tar å bli frisk. Men, det er utrolig godt å ha dager der man er bedre :-)

Har hatt besøk av min fantastiske lille sønn i dag. Vi har fått dilla på å spille Super Mario Bros på Wii - og jeg klarer det faktisk :-) Han kommer en tur i morgen også, så da får vi prøve å komme oss videre i spillet. Vi ser begge fram til at han kan bo hos meg igjen. Da skal ha bo her resten av livet, han skal ikke bo på hybel en gang :-) Da svarte jeg selvfølgelig at det er helt greit ;-)

5 kommentarer

deepinsidemyhead

24.feb.2010 kl.18:33

Hehe så bra dagene tar seg opp litt da=) Skal krysse fingrene for at det vedvarer!=D Er fint du og sønnen din har funnet noe dere begge liker og som du klarer da!=D

Makronelle

25.feb.2010 kl.12:05

Du vet jo at det kommer til å gå opp og ned.... så ta på deg øreproppene, og rop ut at det er deilig å være bedre ;-) Du skal bare nyte det - og så lenge du er så bevisst som du er på at du ikke skal ta deg ut selv om du har det bedre, så er det bare å glede seg over framgangen!! (Mener nå jeg, da :-) )

tornerosesverden

25.feb.2010 kl.19:09

deepinsidemyhead:Jeg krysser også fingre. Hjelper helt sikkert at flere gjør det. Kanskje jeg må øve meg litt på spillet i helgen. Sønnen blir litt overgitt noen ganger for at jeg er så dårlig ;-)

tornerosesverden

25.feb.2010 kl.19:10

Makronelle:Jeg skal glede meg over framgangen, er enig med deg, det er nok viktig :-)

deepinsidemyhead

25.feb.2010 kl.19:49

Hehehe trening gjør mester vet du=)

Skriv en ny kommentar

hits