Nye Super Mario Bros på Wii - jeg har fått helt dilla ;-)

OK, jeg innrømmer det; jeg har fått dilla. Dilla på den lille røde fyren som løper rundt på alle slags baner og samler poeng og unngår å dø. Har spilt nye Super Mario Bros med min sønn de tre dagene han har vært her denne uka. I dag kommer han ikke. Jeg kjente likevel at jeg bare MÅTTE spille. Så da gjorde jeg det. Satt her alene i stua og spilte Wii for meg selv. Med lyden av selvfølgelig ;-)

Jeg har aldri vært tilhenger av data- eller TV-spill. Har aldri funnet noe som fenger meg. Skytespill er helt meningsløse for meg. Bilspill er for vanskelig. Er egentlig utrolig at det går an å treffe veien så lite som jeg gjør ;-) Har prøvd Super Mario Bros på DS også, og det var artig. Det var vel egentlig jeg som ønsket oss dette spillet til jul da jeg hadde bestemt meg for å kjøpe Wii. Å kjøpe Wii var vel heller ikke akkurat en typisk ting for meg å gjøre, men så blir ting litt annerledes når man ligger hjemme og er syk med ME i månedsvis og det er veldig begrenset hva man kan gjøre.

Kanksje er det bra for hjernen min å spille Wii. Må jo passe på at den får litt forskjellig. Da har jeg en ting til å variere med i tillegg til å lese bøker, se på TV, være litt på PC'en og løse litt sudoku (som jeg også klarer nå). Får jo litt trim også der jeg sitter og rister på fjernkontrollen for å kunne fly opp og hente de store myntene ;-)

Så da blir det vel en innholdsrik helg for meg. Skal spille Wii. Har startet på bok 6 av Camilla Läckberg. Litt blogging kanskje. Litt TV. Litt sudoku. Og i morgen har jeg store planer om en tur i postkassen - lenge siden jeg har gått de 60 meterene. Blir spennende å se hvordan det går...

Håper alle dere får en super og innholdsrik helg dere også :-)

5 kommentarer

margrethe

26.feb.2010 kl.15:25

Fort gjort å bli hekta. Jeg har en spille GAL mann. Han er helt avhengig. Nå har han heldigvis fått super spille TV i kjellerstuen så nå har jeg fått TV-en tilbake.

tornerosesverden

26.feb.2010 kl.19:23

margrethe:Hei og velkommen til bloggen min :-) Godt at du har fått tilbake TV-en :-)

Tante Mona

26.feb.2010 kl.19:35

Det e så hærlig å høre at du e hekta på spill:) Jeg ler...... Jeg liker bowling

anettesbokboble

26.feb.2010 kl.19:38

SuperMario er kjempemorsomt. Ingrid har på DS'n sin og den er flittig brukt. Kos deg i helga! Klemklem :D

tornerosesverden

27.feb.2010 kl.11:12

Tante Mona:Jeg liker tennis, men foreløpig er det litt for slitsomt. Klarer en kamp, så må jeg hvile...

Skriv en ny kommentar

hits