En oppdatering

Er vel på tide med en oppdatering her. Som vanlig når jeg har hatt besøk, har det ikke vært noe blogging. Da bruker jeg de få timene jeg er oppe på de menneskene som er her.

Har hatt besøk av pappa fra torsdag i forrige uke til i dag, og da har også sønnen min vært her. Kjekt med besøk og godt å ha sønnen min i hus :-) Pappa har hatt forskjellige oppgaver som han har fått utdelt, slik er det nemlig å komme på "besøk" hit. Vi har kost oss også :-) Sønnen min gråt og gråt da han skulle dra i dag og gjentok gang på gang at han skulle ønske at jeg ble frisk snart. Det er jeg selvfølgelig helt enig i. Det som kanskje ikke er så lett å skjønne for utenforstående, er at han savner meg selv om han er her også. Det er jo ikke så mange timene for dagen han ser meg, og jeg klarer jo ikke å gjøre noe særlig av det vi pleide å gjøre sammen. Jeg skjønner han godt, jeg savner også meg...

Jeg har fått nytt vedtak fra hjemmetjenestene. Har fått inntil 15 timer pr uke BPA (brukerstyrt personlig assistent). Jeg beholder hjemmesykepleien og hjemmehjelpen. Timene til BPA kan utvides etter hvert som jeg blir bedre og sønnen min kan være her mer. Disse 15 timene er i utgangspunktet til meg, men jeg tar tre av timene og bruker dem slik at sønnen min kan være her en ettermiddag i uken.

Jeg har fått brev fra Vop (voksenpsykiatrisk poliklinikk) om at jeg har rett på et tilbud innen to måneder, så da blir det kognitiv terapi :-)

Den ene assistenten min startet i dag, det er nemlig onsdager sønnen min skal være her. Det fungerte kjempebra :-) De fikk god kontakt, og det er trygt og godt for meg siden jeg må hvile i løpet av ettermiddagen.

Ellers har jeg verdens beste, snilleste og artigste frisør :-) Hun var her på mandag og klippet håret mitt. Om et par uker kommer hun tilbake og striper det. Så blir jeg nystelt og blond til 17. mai :-)

Formen min er ganske stabil så lenge jeg hviler 18 til 19 timer. Det har jeg ikke fått gjort de siste dagene, så nå er jeg mer utmattet, det er vanskeligere å roe ned kroppen og jeg har mer vondt. Får prøve å være flinkere å hvile de neste dagene for å ta meg igjen. Kanskje blir det ei ny helg i senga...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits