Har hatt en fantastisk helg :-)

Da er alt besøket dratt og jeg er alene igjen.Har vært fantastisk koselig å ha lillebror og lillesøster her, og sønnen min selvfølgelig.

Det å komme på besøk til meg er slett ikke bare avslapping. De fleste er vel også vant til at når de kommer så er det middag og fryseren er full av alt mulig, senger er redd opp og alt er klart. Det var før det. Da broren og søsteren min kom på torsdag, måtte se selv finne på, handle og lage middag. Sengene måtte de re opp selv. Og her i stolen satt jeg, og tok noen hvileturer i sengen. Tror ikke de synes det gjorde noe.

Lørdag var det barnebursdag i huset. Sønnen har bursdag i dag; 8 år. Den bursdagen var det søsknene mine som stod for, og farmoren til jubilanten var også her og hjalp til. Jeg hadde skaffet "barnevakt" til meg selv, men jeg var med på begynnelsen og slutten. Bursdagen ble stor suksess. Masse kaker - nesten like mye igjen da den var ferdig... Gaver og førnøyde barn. Høydepunktet var piñjataen som tante og onkel brukte flere dager på å lage. Med bind for øynene og jentekor som hylte i spenning ble det skikkelig action. Da han klarte å slå hull på den, haglet det med gotteri. Så får vi se om det blir en ny tradisjon her i byen ;-)

Når det gjelder formen min, så har jeg følt meg" frisk" de siste dagene ;-) Siste uken har jeg hvilt bare 15 til 17 timer i døgnet. Så nå gjenstår det bare å se de neste dagene om jeg er på bedringens vei, eller om jeg bare har mobilisert noe voldsomt. Det siste er nok dessverre det mest trolige, kjenner at jeg ikke akkurat har et enormt overskudd med energi.. Uansett er det verd å bli ekstra sliten noen dager for noen timer ekstra med lillesøster og lillebror :-)

5 kommentarer

anettesbokboble

06.jun.2010 kl.20:36

Så koselig, da jeg så flagget på veggen kom jeg på at det var bursdag og sikkert fest og moro :) Håper de neste dagene blir gode!! Klemklem :)

Malin kristin

07.jun.2010 kl.16:00

Så koselig at du har hatt en koselig helg:)

silje@fargeskjerm

09.jun.2010 kl.15:21

kor arti det hørtest ut me piñjata :))

kordan går det? e du bitt beire eller? :s

tornerosesverden

09.jun.2010 kl.19:35

silje@fargeskjerm: Det var skikkelig stas med piñjata :-) Har nok ikke blitt noe bedre, nei. Dere må nok klare dere uten meg til neste år også :-( Satser på at jeg klarer å bli så frisk i løpet av neste år at jeg kan komme på besøk :-) Savner dere masse. Klem

Ragna

13.jun.2010 kl.11:48

Pinjata er morsomt! Det har vi hatt flere ganger, både hjemmelagede og ferdigkjøpte! :-))

Skriv en ny kommentar

hits