En viktig påminnelse

Har fått litt mer energi i det siste. God energi. Ordentlig energi. Ikke bare adrenalin som suser rundt og gjør kroppen urolig og gira.

Hva gjør man når man får energi? Jo, man bruker mer. Kan vel sammenlignes med å plutselig få ekstra penger i banken. Veldig lett å bruke litt ekstra da. Slik er det med energi også, har litt ekstra i energibaken for tiden og da er det veldig fristende å bruke litt mer enn vanlig. Å være i litt mer aktivitet. Rydde litt. Vanne blomster. Ta ned klær fra snoren. Gå mer rundt i huset. Spille piano i 20 minutter i strekk.

Det er selvfølgelig ikke lurt. Fikk en påminnelse om det i dag. Gikk veldig bra fram til den lange hvilen min etter middag. Da sovnet jeg, og det har jeg ikke gjort i det siste. Da jeg våknet, lå jeg et kvarter i sengen før jeg kom meg på do. . Tar dette som en påminnelse. Et stort hint om at selv om jeg nå har litt mer energi, så skal jeg ikke gjøre mer enn jeg pleier. La disse stakkars energikronene stå i banken. Spare dem der, slik at det kan komme renter på dem. DA kan jeg begynne å ta ut litt ekstra.

Kan jo heller ikke drive å trappe opp aktiviteten slik uten at det står på planen. Jeg har ikke vært oppe mer. Har fulgt planen min til punkt og prikke i dag. Det er bare det at jeg er mer aktiv når jeg er oppe. Skyndter meg å gjøre ting slik at jeg får gjort mest mulig den halvtimen jeg er oppe. Men, det skal jeg slutte med. Det er nå jeg får brukt for den tålmodigheten som jeg har opparbeidet meg de siste 10 månedene. Det er nå jeg må holde igjen.

Resten av kvelden i dag skal jeg se TV tenker jeg. Når jeg er ferdig med den siste hvilen, har ennå en igjen. Tror kanskje jeg skal ta en tur i gotteskapet også. Det er jo tross alt lørdag :-)

Ha en super lørdagskveld alle sammen :-)

5 kommentarer

Carol J. Norfolk

31.jul.2010 kl.19:23

Ha god lørdag Trine, ta deg en tur i godteskapet og kos deg..Fortsatt god bedring ;)

Asbjørg

31.jul.2010 kl.21:04

Så sant som det er sagt det der ja. Er så fryktelig lett å bli overivrig og ta ut for mye. Det er jo en veldig vanskelig bank å forholde seg til når man ikke kan få skrevet ut noen saldo :-) Ønsker deg lykke til med sparinga og kos deg i godteskapet :-))

tornerosesverden

01.aug.2010 kl.18:39

Carol J. Norfolk:Takk skal du ha :-)

tornerosesverden

01.aug.2010 kl.18:39

Asbjørg:Takk :-) Skulle gjerne hatt en saldo å forholde meg til, ja...

tornerosesverden

01.aug.2010 kl.18:40

Hannah:Takk for det :-)Det håper jeg også.

Skriv en ny kommentar

hits