Om å spurte fra startstreken når man skal springe maraton

Når man skal springe maraton er det vel ikke noe sjakktrekk å begynne å spurte alt man klarer fra startstreken. Da holder man nok ikke særlig lenge. Det er vel heller ingen ide å stille uforberedt på startstreken.

I dag har jeg vært inne og lest om aktivitetsavpassing på www.meforum.info. Startsiden om aktivitetsavpassing finner du her. Her finnes noen artikler som heter aktivitetsavpassingsskolen, de er gode og informative. Jeg leste disse artiklene like etter jeg ble syk. I dag har jeg sett på noen av dem på nytt igjen.

Det var nok da jeg fikk følelsen av å stille på startstreken til maraton uten å være skikkelig forberedt. Skal man klare å springe maraton må man være i form. Selv om formen min har blitt bedre, er den fremdeles ustabil. Jeg tror nok  at jeg bør bli enda mer stabil før jeg begynner å øke. Jeg har vel egentlig bare stilt meg opp og spurtet i vei. Det kommer til å holde en stund, så går det ikke lengre. Jeg ønsker ikke at det skal bli slik at jeg spurter av gårde en stund, bare for å måtte gi opp og prøve på nytt en annen gang. Da får jeg vel heller ha tålmodighet i begynnelsen og vente til jeg er klar. Fortsette å følge den planen jeg har nå, uten å øke på en stund, men se om formen stabiliserer seg. Så kan jeg heller begynne å øke forsiktig.

Min måte med å stille på startstreken og så øke forsiktig (i mine øyne) samtidig som jeg satser på at formen blir mer stabil er vel å ta en snarvei. Er ikke så sikker på at man kommer til mål med å ta en snarvei i dette maratonet. Får vel gøre det ordentlig.

Én kommentar

tornerosesverden

13.aug.2010 kl.19:56

Hannah:Det er kjempebra at du får komme på sykehus. Håper de finner ut noe som kan hjelpe deg. Synd du må vente en stund.

God bedringsklem til deg :-)

Skriv en ny kommentar

hits