Helg - igjen

Så var det helg - igjen. Tiden går utrolig fort, selv om noen timer virkelig kan gå sakte. Rart det der ;-) Fredag betyr også hårvaskedag, og det var like godt som alltid :-)

For alle mine lærervenner og kollegaer er dette siste helga før oppstart. Lærerne starter mandag, elevene torsdag. Skulle virkelig ønske at jeg også skulle på jobb igjen over helgen :-( Kjenner jeg klør i fingrene med tanke på timeplaner som skal lages, bøker som skal leites fram og planer som skal legges. I år skal elevene mine opp i 10. klasse. Jeg liker spesielt godt å undervise i 10. Det er et veldig artig og spennende år. Men, slik blir det ikke. Kanskje klarer jeg å bli så frisk i løpet av året at jeg kan besøke de fantastiske elevene mine. Det hadde vært kjekt :-)

I dag har ikke formen vært så veldig bra. Ble for lite søvn i natt, og da får jeg det igjen i dag. Har ikke vært flink til å holde planen min de tre siste dagene, så kanskje det er derfor jeg ikke fikk sove. Skal skjerpe meg!

Da vil jeg bare ønske dere alle sammen en riktig god helg uansett om den blir strålende eller om dere sitter med tåka nedover ørene som vi har gjort her de siste dagene.

Make the most of it :-)

4 kommentarer

Laila

14.aug.2010 kl.07:42

HEi Trine,

Skulle så gjerne ha hatt deg med oss på skola. Vi tenker på deg og håper det går bedre med deg etterhvert. Klem.

tornerosesverden

14.aug.2010 kl.17:16

Laila:Det kommer det nok til å gjøre. Vil gjerne på flere padleturer med deg da ;-) Klem

beritamundsen@yahoo.no

12.sep.2010 kl.02:34

Heisan, Trine!

Tenker ofte på deg, og hører litt fra Lise hvordan situasjonen din er innimellom. Jammen, får du testet tålmodighet og erfart hva det vil si å ha en kropp som ikke fungerer. Det må være tøft,- slik som både du og jeg elsker å være i bevegelse! Da vi flyttet til Brønnøysund var du en av de første som dro meg med..., du var så godt inne med fysisk aktivitet i skolen. Savner å møte på deg, -var alltid så kjekt å snakke med ei så engasjert og dyktig dame! Fint og lese på sia di nå, -og håper inderlig du kommer tilbake snart. Ønsker å overbringe en hilsen fra Harald Solbakk. Han døde dessverre her i sommer, - men han ga flere ganger uttrykk for at den jobben du gjorde med din klasse -var imponerende- og han syntes i år at det var synd at gjengen din ikke kunne delta i TINE stafetten. Nei, nå er det langt på natt. Dette var et lite avbrekk fra halvårsplanene i kroppsøving .....Alltid noe som skal være gjort av skolearbeid., ....Til uka skal vi ha fagdag i fotball på Hilstad,- tror det blir inspirerende for elevene! Stor klæm fra Berit Amundsen, stå på!

tornerosesverden

12.sep.2010 kl.23:46

beritamundsen@yahoo.no:Takk skal du ha :-) Savner deg også - ikke noe mindre engasjert du :-) jeg kommer tilbake en dag :-) God fagdag :-) Klem

Skriv en ny kommentar

hits