En hvile-meg-inn-igjen-dag

I går var jeg for lenge oppe. I dag prøver jeg å hvile meg inn igjen. Se om det hjelper. At jeg ikke får så veldig lang ettervirkning av en dag for mye oppe. Har hvilt en halv time ekstra i dag. Høres kanskje ikke så mye ut, men når jeg bare er oppe i 4 timer og 45 min pr dag, så er det en del.

Har hørt at andre gjør det slik. Det er visst også mulig å ligge på lading før man skal noe. Da hviler man ekstra på forhånd slik at man har litt ekstra å gå på. Slike strategier kan jo være greie å prøve ut. Det beste er selvfølgelig å følge planen slavisk, men det er ikke alltid det går.

I dag har sønnen min vært innom en liten tur :-) Har også sett TV, lest, løst sudoku og heklet. En stor prøvelse for meg å sitte i en stol og bare hekle. Dette var jo noe jeg gjorde når jeg så TV, var på besøk eller hadde besøk - bare sånn for å utnytte tiden litt bedre ;-) Med ME kan jeg bare gjøre en ting om gangen.

Siden det er lørdag har jeg også vannet blomstene mine. Gjør nemlig det selv nå. Onsdager og lørdager står det på planen min. I dag satt jeg på arbeidsstolen m/ hjul som jeg har fått fra hjelpemiddelsentralen for å spare litt energi. Og med 20 grønnplanter og 6 orkideer spredt på tre rom, så skjønner dere vel at hos meg er det å vanne blomster en jobb ;-)

Med ekstra hvile i dag er det godt å være oppe i 1 time og 15 min nå før jeg skal legge meg for natten, og være i senga i 12 timer. Tror det blir litt TV :-)

Ha en super lørdagskveld alle sammen :-)

Én kommentar

Tante Mona

21.aug.2010 kl.20:37

Ja jeg kan bekrefte at det å vanne blomstene dine er en dags jobb, og ikke bare bare heller;)

Skriv en ny kommentar

hits