For høgt aktivitetsnivå?

Har hatt symptomøking i det siste. Sliter med søvn igjen. Voldsom øresus. Overfølsomhet for lyd. Ingen god kombinasjon disse to siste, særlig på kveldene når jeg legger meg. Da blir det for intens øresus med ørepropper, og uten blir det for bråkete. Så da ender jeg opp med å se TV. Må ha en annen lyd å fokusere på.

I dag er også venstre håndledd stivt. Det bruker å henge sammen med leddsmerter. Har hatt antydning til det i håndleddet og i albuene i dag. I tillegg har jeg vondt i nakken og ryggen for tiden. Og med det godværet som kom nå, så er gressallergisesongen ennå ikke over.

Har vært på Vop i dag. Ble enig med behandleren min der om at vi prøver med aktivitetsavpassingsplanen slik den er nå i to uker til. Hvis ikke formen stabiliserer seg, så må vi gjøre noe med aktivitetene mine, eller jeg må hvile mer. Det er nemlig slik at jeg har økt aktivitet de siste ukene. Har startet opp med behandling hos fysioterapi og Vop igjen, har fått assistent 13 timer i uka fast, og sønnen min er her flere dager. Dette er ikke "nye" aktiviteter, men det ble kanskje en litt brå start etter ferien. Satser på at det går seg til de neste ukene. Har ikke spesielt lyst til å hvile mer enn 19 timer og 15 min i døgnet :-(

Men, nå er det snart helg :-) Denne helga skal sønnen min være her :-) Får besøk av onkel og kjæresten hans. Så dette kommer til å bli en koselig helg. Godt å ha en snill onkel ikke så langt unna ;-)

Da håper jeg alle dere andre også får en riktig fin helg :-)

2 kommentarer

Tove

09.sep.2010 kl.20:53

Leit at du har symptomforværring akkurat nå, men så godt at du likevel evner å ta tak i alt det positive som skjer rundt deg; det er sååå godt å høre...:) Kos deg med besøk i helga!

Selv om vi ikke er så flinke til å legge igjen kommentarer på bloggen din - så følger vi deg:) Du er ikke alene...:)

tornerosesverden

12.sep.2010 kl.23:44

Tove:Takk skal dere ha :-)

Skriv en ny kommentar

hits