Fordelen med å være i stabil form

Kjennes ut som formen min begynner å stabilisere seg. Har sovet to netter nå, det er ofte første tegn på om jeg er stabil, eller ustabil. Dvs, jeg kunne ha sovet greit i natt hadde det ikke vært for at jeg hadde vondt i magen. Men, det har med brødet jeg spiste i går og gjøre, ikke med om jeg er stabil. Ferdig med det brødet nå, så da er det i orden :-)

For å bli mer stabil har jeg krøpet til korset og hvilt ekstra de siste dagene. Ønsker å opprettholde det aktivitetsnivået jeg har i dag, og da er det visst ingen vei utenom mer hvile. Mer hvile vil si at jeg har hvilt ca 15 - 30 min mer pr dag.

Fordelen med å være i stabil form er først og fremst at da er formen stabil. Slipper disse evindelige opp- og nedturene. I tillegg sover jeg bedre. Leddsmertene blir borte. Hodet er klarere. Hjernen er ikke den gode gamle, men slett ikke så "grumsete" som den har vært på det verste. Er mindre irritabel.

Har tidligere sagt at jeg skårer hvor sliten jeg er hver dag på en skala fra null til 10, der 10 er mest sliten. Selv om formen er mer stabil nå, så ligger jeg på 8. Siden jeg ikke er så lenge oppe om gangen, så er det greit. Har litt energi til det jeg ønsker å gjøre. Jeg synes det er bedre å være i bedre form og heller mindre oppe, enn å være oppe i 6-8 timer hvor jeg stort sett bare sitter og dingler i en stol, eller ligger på sofaen fordi jeg er for sliten til å gjøre noe.

En annen fordel med å bli stabil, er at i teorien skal jeg nå få mer energi etter hvert. Når jeg har bygd opp et energilager, kan jeg så sakte begynne å øke aktivitet og kutte ned på hvile.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits