Har det bra :-) - i min lille verden

Jeg har det rett og slett bra for tiden. Er glad. Koser meg. Tar likevel ikke helt av som jeg har gjort før. Vet at det kan komme nedturer. Dette kjennes likevel greit ut. Tror jeg klarer å ha en gradvis kontrollert reduksjon av symptomer. Tror jeg klarer å ha en gradvis kontrollert øking av energi.

Har hatt en del besøk i det siste. Sønnen min har vært her mye. Kjenner at det er godt med mennesker rundt meg. Godt med venner. Slike fantastiske venner som jeg er så heldig å ha :-) Jeg trenger fremdeles også å være alene. Ha det helt stille og rolig. Bare ha meg selv og mine egne lyder.

Har fortsatt reduksjon i symptomer. Hodet er klarere, smertene er borte, overfølsomheten for lyd er ikke så gale som den har vært. Og ikke minst er søvnen bedre. Har sovet tre netter på rad nå. Ligget i sengen fra 21 til 9 - bortsett fra når jeg har vært på do da. Natten før der sovnet jeg seint, men var bare oppe en halv time. De to nettene før der sov jeg.

Ute skinner sola - dag etter dag :-)

Nå er det helg - og høstferie. Sønnen min har dratt på hytta med besteforeldrene noen dager. Jeg, som er på arbeidsavklaringspenger, har ikke ferie - kun når behandlerne mine har ferie. De er her i neste uke, så det betyr ingen ferie på meg. Godt! Så slipper jeg å bruke energi på å lure på hva i alle dager jeg skal finne på. Billig blir det også ;-)

Da må dere ha en riktig god høstferie alle sammen. Kos dere masse dere som får besøk. Kos dere masse dere som skal bort. Kos dere masse dere som skal være hjemme.

Og til alle dere andre; riktig god helg :-)

Tror forresten ikke det er helg heller med denne sykdommen...

Én kommentar

min.vei.tilbake.

01.okt.2010 kl.16:01

godt og høre at du er litt mer stabil for tiden:)

god helg:)

klem

Skriv en ny kommentar

hits