Litt mindre energi

Begynner å bli noen dager siden sist jeg var her nå. Dagene bare flyr...

Etter fire dager med litt mer energi, har jeg nå hatt to dager med litt mindre energi. Opp og ned. Berg- og dalbaneturen fortsetter.

Denne gangen har humøret også fulgt med. Eller, vet ikke om det er samme grunn til nedgang i humør og energi, men resultatet er i alle fall dager med mindre energi og dårligere humør.

Begynte vel egentlig med NAV. Fikk meldekort fra 27. september, og da lurer jeg selvfølgelig på hva som skjer med penger for 16. til 26. september. Og så er det slik i min lille verden da, at jeg ikke klarer å legge det bort, og vente til jeg får sjekket det. Neida! Katastrofetankene setter i gang og jeg ser for meg klaging og avisinnlegg - uten at det i det hele tatt trenger å være et problem. Blir litt slitsom etter hvert å ha det slik, det skjønner du sikkert. I alle fall når man absolutt ikke har energi til å holde på slik. I dag fikk jeg enda litt flere tanker i hodet mitt, og det resulterte i en en ettermiddag med det meste av følelser.

Først raser tankene rundt og rundt. Så blir jeg lei meg. Tårene triller og jeg er skikkelig trist. Og når det først begynner, så er ALT galt. Jeg er fryktelig ensom og føler meg helt alene i hele verden.Ingen har det så fælt som meg.

Etter å ha vært oppe en tur, prøver jeg å bearbeide tankene. Ta tak i dem. Ufarliggjøre dem. Erstatte dem med positive tanker. Og det klarer jeg, litt i alle fall.

Da blir jeg forbannet. Skikkelig også. Drittsykdom! Vil ikke ha det slik. Er ikke slik jeg vil leve livet mitt. Urettferdig! Og så kommer jeg med de postive tankene mine igjen, men nå hjelper det ikke. Jeg er lei av å være positiv!

Når sinnet går over - holder ikke ut så lenge, så kommer "la meg bare være i fred"- tankene. Ligger allerede under dyna med ørepropper, men vil bare ta sovemasken over øynene og dra dyna opp til haken og bare være i fred. Ikke snakk til meg! Ikke be meg om noe! Ikke forvent noe av meg! LA MEG VÆRE I FRED!!!

Til slutt begynner jeg å smile for meg selv :-) At det går an. Alt dette på bare noen få timer. På grunn av ting som lar seg ordne. Bare fordi det ble litt for fullt i hodet mitt...

3 kommentarer

min.vei.tilbake.

04.okt.2010 kl.18:58

off jeg kjenner til dette kaoset, at små ting kan bli til 3 verdens krig:) men HELDIG vis er det sjeldent så galt som vi tror og innbiller oss:)

jeg skjønner godt at du blir fustrert, sint og forbanna over situasjonen du er havnet i, HVEM hadde IKKE blitt det da??

Men det virker som du ER flink til og forstå hva som skjer med kroppen din, og at du er flink til og ta hennsyn til den.

Jeg skal krysse det som krysses kan for at energien din går litt (mye) opp igjen og at humøret ditt følger etter..

Håper du får en stabil og positiv uke:)

klem*
ok, bra blogg<3

tornerosesverden

05.okt.2010 kl.17:03

min.vei.tilbake.:Tusen takk for trøstende svar :-) Heldigvis går det meste bra :-) Klem

Skriv en ny kommentar

hits