Jeg ligger nå bare her og lader

Lading. Slik mobiler, PC'er og andre dupedingser må innimellom. Etter at jeg ble syk må også jeg på lading. Synes det er greit å si lading noen ganger i steden for hvile. Da føles det mer som jeg gjør noe.

Etter en ukestart med berg- og dalbanetur i følelsenes verden, er ikke formen den helt store ennå. Det å bli mer ustabil går med en gang utover søvnen, så denne uken sovnet jeg halv to på mandag, fire på tirsdag, så sov jeg greit to dager, og i natt var den halv tre før jeg sovnet. Da blir det soving på dagen. Kroppen styrer dette selv og prøver nok på denne måten og ta seg inn igjen. Og det som hjelper for bedre søvn, er å roe ned og finne tilbake til den stabile formen.

I tillegg til å prøve å bli stabil, skulle jeg gjerne ladet litt ekstra energi også. Det trenger jeg nemlig på tirsdag. Da skal jeg på MR i Mosjøen. To timer i bil, hver vei, det er aktivitet for meg. Så da hadde det vært godt å ha litt ekstra å gå på. Blir tre rolige dager nå, med minst mulig aktivitet og litt ekstra hvile, så får vi se om jeg ikke får det til.

Så mens jeg ligger her og lader, så håper jeg dere andre farter rundt, eller slapper av hvis det er det dere ønsker, og nyter livet. Ha en riktig god helg fortsatt :-)

5 kommentarer

Rita

09.okt.2010 kl.17:24

Hei Trine :-)

Takk for hyggelig kommentar!

Ønsker deg ei fin helg, og god lading ;-)

Klem

min.vei.tilbake.

09.okt.2010 kl.17:25

kroppen trenger lading innimellom ja, og hos deg er desverre behovet større:(

men du skal vite at selvom du "bare" ligger og lader gjør du noe bra med og være åpen om sykdommen din.. du har rett og slett vært med på å få meg mer bevist på at det er GREIT og slappe av når kroppen sier det, og at jeg MÅ prøve å gjøre noe når kroppen tillater det..

så pga deg og din flotte blogg har jeg faktisk vært på jobb i går, og sakt ja til en vakt på mandag.. OG det var med DEG i tankene..

Jeg håper det blir en bra kjøretur selvom det tar på kropp og sjel..

men hold nå ut, du er fantastisk og et flott forbilde!

mange ønsker om en god helg til deg:)

klem

anettesbokboble

09.okt.2010 kl.17:46

Skulle ønske jeg kunne kjøpt deg en flunkende ny lader som virker på et blunk, men jeg har ikke funnet ut hvor de selger dem. Så da sender jeg deg istedet en god klem og håper turen til Mosjøen går fint :)

tornerosesverden

10.okt.2010 kl.18:34

min.vei.tilbake.:Tusen takk for fantastisk fine ord. Glad for at jeg kan være til hjelp for deg :-)

Håper du får mange fine dager og en god vakt i morgen :-)

Klem

tornerosesverden

10.okt.2010 kl.18:35

anettesbokboble: Takk :-) Klemmer er veldig god lading for meg :-) Klem til deg også

Skriv en ny kommentar

hits