En fin uke :-)

Har hatt en kjempekoselig uke sammen med mamma og sønnen min :-) Godt å ha dem her. Har også hatt besøk av onkelen min og kjæresten hans en ettermiddag.

Mamma og sønnen min har nå styrt med sitt. Innimellom er jeg oppe. Oppe og prater litt. Med mamma på formiddagen og begge to når sønnen min har kommet hjem fra skolen. Så spiser vi middag sammen. Jeg hjelper sønnen min med leksene. Og så har sønnen min og jeg kosestund hver kveld. Etter at jeg ble syk må det jo alltid være noen sammen med oss når han skal bo her. Derfor har vi kosestund for oss selv en halvtime hver kveld. Ofte har vi lest da, men denne uka har vi stort sett spilt spill. Og så har jeg klart å lure litt matematikk inn i yatzyspillingen - stakkars gutt som har en lærermamma ;-)

Da mamma dro i dag, var det godt å vite at hun kommer tilbake på lillejulaften - det er under to måneder til :-) Da skal sønnen min bo her igjen. Og sønnen min, han kommer i morgen formiddag som vanlig på søndagene :-)

 

4 kommentarer

min.vei.tilbake.

30.okt.2010 kl.17:25

så deilig innlegg og lese.

utrolig bra at besøket gikk så fint for dere alle sammen..

fortsatt god helg..

klemmer

anettesbokboble

30.okt.2010 kl.22:33

Det hørtes ut som en deilig uke, alltid godt å ha mammaen sin på besøk, selv når man egentlig er "stor"! Klem fra Anette :)

tornerosesverden

31.okt.2010 kl.17:07

min.vei.tilbake.:Takk skal du ha :-) klem til deg

tornerosesverden

31.okt.2010 kl.17:07

anettesbokboble:Det er det :-) Klem til deg

Skriv en ny kommentar

hits