Ikke totalt utmattet i dag, bare veldig sliten :-)

Jakten på nyanser. Har jeg blitt litt bedre? Klarer jeg litt mer i dag enn jeg gjorde i går? Har jeg litt mindre vondt i kroppen? Er symptomene mine redusert igjen?

Har vel konkludert med at jeg er ørlite bedre i dag. Kanskje var jeg det allerede i går. I går var jeg bare ute av sengen i 3 timer og 15 min så da er det ikke så lett å vite om jeg var bedre, eller bare hadde kortere tid å fordele energien på. Klarte i alle fall å kle på meg etter at jeg hadde fått håret vasket og fønet i dag :-) Det klarte jeg ikke forrige mandag.

Nå er det den store prøvelsen begynner. Jeg må bare late som jeg ikke er bedre. Tenke det. Gjøre like lite som jeg har gjort den siste uken. Gå like sakte. Fortsatt klare meg uten besøk i noen dager til :-( Hvile minst 20 timer hvert døgn noen døgn til. Holde aktiviteten mest mulig stabil slik at energien får bygd seg mer opp. Foreløpig er den nok VELDIG ustabil. Kanskje forsvinner den allerede i morgen når jeg skal til behandling hos fysioterapeuten. For det skal jeg, selv om det betyr lengre tid å bygge meg opp igjen. Nok med en uke mellom hver gang noen knar på nakken min.

Uansett så har jeg i alle fall fått det bekreftet. Nok en gang. At det er hvile som skal til. Og aktivitet tilpasset hvilen. Det er det som kommer til å gjøre meg bedre og bedre :-)

Én kommentar

min.vei.tilbake.

15.nov.2010 kl.18:49

fortsett med museskritt...:)

tenker på deg..

Skriv en ny kommentar

hits