"Reddet" av et ikke-besøk

I går var jeg lei. Lei av å ligge. Lei av å ikke komme noen vei. Urolig i kroppen. Orket ikke mer. Var rett og slett drit, møkka lei!

Det er da jeg må si til meg selv at "siden du er så flink å hvile i dag, blir du helt sikkert litt bedre i morgen." Og så må jeg konsentre meg om å ligge rolig. Jobbe med pusten. Prøve å slappe godt av. Unngå å ligge og vri meg hele tiden. Og tiden på sånne dager? Den går virkelig sakte. Utrolig hvor lange 5 minutter kan være.

Midt oppi dette fikk jeg melding fra ei venninne om hun kunne komme innom å hente en madrass jeg har lånt. Det ble "redningen" min :-) Hun fikk klar beskjed om at hun MÅTTE snakke med meg. Det var utrolig godt med et ikke-besøk. Prate, lytte og flire :-)

Ble formen min bedre av det? Vet ikke. Vet ikke om jeg er verre av det heller. Har vel skrevet flere ganger om livskvalitet på bloggen min. Og det må jeg ikke glemme - jeg skal ha det bra også :-) Kanskje er det nok med to uker uten besøk?

Formen min er kanskje ørlite bedre i dag. Ikke helt godt å si. Men, jeg blir veldig fort sliten, så jeg må fremdeles hvile 20+ timer.

Og så er det helg igjen. Ha en riktig god helg alle sammen :-)
Tenker jeg tar en stille, rolig og avslappende helg ;-)

2 kommentarer

min.vei.tilbake.

19.nov.2010 kl.18:09

huff det er grusomt når kroppen er urolig slik, selv har jeg hatt sånn urolig kropp hele uken nå, trøtt og sliten men rastløs og ukonsentrert, men klarer jeg og hvile eller tillate meg og legge meg litt?? nei da :)

blir jeg bedre av det?? absolutt ikke!

så jeg har full respekt for deg som klarer og hvile selvom du er rastløs, utrolig bra, du er sterk..

du er rett og slett mitt forbilde når jeg er trøtt og lei, så tenker jeg bare på at du stakkar må ha det enda værre...

ikke en trøstende tanke men det hjelper desverre...

masse lykke til med hvilingen, også måtte formen din snart blili bedre nå :)

klem

tornerosesverden

20.nov.2010 kl.18:34

min.vei.tilbake.:Takk :-) Godt jeg kan være til nytte for noen :-)

Skriv en ny kommentar

hits