Jeg er rik!

Dette innlegget handler ikke om penger selv om det kanskje ser slik ut i overskriften. Det handler om noe mye mer verdifullt. Nemlig VENNER :-)

"Du er rik!" var kommentaren jeg fikk fra Lillesøster da jeg sendte henne et bilde på mobilen på onsdag. Da hadde nemlig ei venninne vært innom med adventskalender til meg. 24 nummererte pepperkakehjerter med rødt bånd i. Det var så koselig gjort :-) Og så ble det så fint på kjøkkenet da jeg fikk hengt dem opp på hylla i vinduet. Godt med pepperkakelukt i huset. En liten kakemons her også som ble glad fordi han får "åpne" den kalenderen de dagene han er her ;-)

Slik er vennene mine. De er rett og slett fantastiske :-) De kommer innom på besøk, sender meldinger, kommer med  gaver, eller mat. Og så har jeg alltid noen å spørre om hjelp hvis jeg skulle trenge det. Besøk er også bare en tekstmelding unna hvis jeg trenger noen å snakke med. Det er utrolig godt å vite at de / dere er der :-)

Familien min har jeg også. De stiller opp med det de kan gjøre 100 mil unna, og så er de flinke til å komme hit på besøk :-)

Allerede nå ser du nok hvor rik jeg er, men det stopper faktisk ikke her. Det er utrolig mange mennesker som bryr seg. Som sender hilsninger, meldinger, gaver, leser bloggen min, tenker på meg .Spør vennene mine hvordan det går. Før jeg ble syk hendte det at jeg sa til noen "jeg tenker på deg". Tenkte vel litt for meg selv, "men hva hjelper nå det?" Nå når jeg er syk selv, så ser jeg at det hjelper at andre tenker på meg. Det er utrolig godt å vite at andre bryr seg. At de lurer på hvordan det går. At mennesker blir glade når de kjører forbi huset mitt og ser at TV'en står på - "Da er hun i alle fall oppe".

Sønnen min sa til meg for en stund siden at jeg er heldig. Jeg skjønte ikke helt hva han mente, jeg var jo syk. Da han forklarte at jeg er heldig fordi jeg har så mange venner, måtte jeg si meg helt enig i det. "Det er ikke alle som har det," kunne han fortelle.

Så ja, jeg er absolutt rik - og jeg er kjempeheldig :-)

 

2 kommentarer

roffens

06.des.2010 kl.19:01

Enig, veldig enig...Vi fleste er så heldige at vi er rike. Flott å se at du kan fokusere på de positive tingene i livet:)

Ønsker deg en fin førjulstid :)

tornerosesverden

07.des.2010 kl.00:50

roffens: Takk :-) Ønsker deg det samme :-)

Skriv en ny kommentar

hits