Adventskos :-)

Jeg liker advent. Synes det er koselig når man endelig får sette utover og tenne alle adventslys. Stjerne. Hjerte. Kule. Pyramide. 7-armede lys.

De dagene sønnen min er her er det nesten seremoni med alle adventskalendere som skal åpnes ;-) Han har sin LEGO kalender. Så har vi den flotte pepperkakekalenderen. En kalender som idrettslagene selger. Flakskalender som vi alltid får fra mamma. Donaldkalender hvor vi må sende inn svar hver dag og kan vinne flotte premier.

Når sønnen min er her, må han også alltid tenne adventslys. Søndag glemte vi det nesten. Da ble det bare tent, og så slukket igjen med en gang. I går ble det gjort skikkelig. Da tente sønnen min to lys, og jeg måtte synge "Tenn lys!". Kan ikke den utenat, men ingen problem når man har internett og skriver i huset.

Advent er ventetid. Og nedtelling. Vi teller selvfølgelig ned til julaften. Her teller vi også ned til vi får besøk. Bestemor kommer nemlig på lillejulaften :-) Det har vi visst lenge. Nå har vi nedtelling til 17. desember også. Da kommer nemlig lillebror / onkel på førjulsbesøk :-) Det var en veldig koselig overraskelse.

Ha en fortsatt  fin og koselig ventetid alle sammen :-)

 

2 kommentarer

roffens

07.des.2010 kl.19:04

Så koselig med alle kalenderne:) Fint å se at dere koser dere i adventstida, det er vel det som er meninga med advent....Nedtelling og kos:)

Rita

07.des.2010 kl.21:49

Hei Trine :-)

Godt å se at du koser deg i desember du også, og at du har nedtelling fram mot julebesøk :-)

Stor adventsklem fra Rita

Skriv en ny kommentar

hits