Nyttårshelg

Da er nyttårshelgen snart over. Det er helt stille i huset. Mamma er forhåpentligvis på første fly nå, slik at hun rekker neste fly. Sønnen min har dratt hjem til pappaen sin. All jul er borte her. Den tok mamma ned i går, slik at jeg skulle slippe å tenke på det.

Nyttårsaften ble ikke helt som planlagt. Ikke at jeg hadde planer om store utskeielser akkurat. Sliter med søvn for tiden, så jeg hadde avtalt med sønnen min at vi kunne se en film sammen - og spise gotteri ;-) Slik gikk det derimot ikke. Etter middag fikk jeg store magesmerter - nok en gang. Det førte til at jeg ble i sengen nesten hele kvelden. Klarte å komme meg ut en tur på trappa klokken 12. Fikk sett den glade og fornøyde sønnen min som spratt rundt med stjerneskudd. Og så fikk jeg med meg litt raketter.

Første nyttårsdag var jeg litt bedre på dagen, men utover kvelden ble jeg verre igjen. Det er tradisjon hos oss at vi pynter oss og spiser god middag på første nyttårsdag. Menyen i går var taco til sønnen min og mamma. Jeg spiste to salte kjeks... Antrekk: Mamma hadde pyntet seg. Sønnen min synes jeg hadde presset på han skjorte og finbukse mange nok dager, så han stilte i ullundertøy - det trives nå han best i. Jeg stilte i hettegenser og pysjbukse. En ny tradisjon på gang kanskje? ;-)

I dag har jeg klart å spise litt, men magen er ikke god ennå. Bra jeg har spist litt ekstra i jula, for så mange kilo å gå på har jeg vel ikke...

Det ble ingen god avslutning på det gamle året, og det nye har stort potensiale ;-) Har likevel hatt en fin jul. Vi har kost oss masse. Godt å se at sønnen min kan være glad og fornøyd når han er her, selv om jeg må hvile mye. Vi har vel blitt vant til dette livet på en måte.

Nå skal jeg roe helt ned fremover. Prøve å finne balansen mellom aktivitet og hvile igjen, slik som jeg klarte i høst. Trenger å få redusert symptomene mine. Etter to måneder med masse symptomer er jeg ganske sliten av dem. En ting er godt å konstantere; at selv om jeg får fysiske nedturer, så klarer jeg å holde humøret. Da blir det ikke så voldsomme svingninger. Nå vet jeg at ting går over, og at det er mulig å bli bedre :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits