Livet er herlig med litt energi :-)

Det er så utrolig godt å få litt energi igjen. Klare å ta seg en dusj og kle på seg uten å måtte "spurte" rett i sengen igjen. Orke å fyre opp selv på morgenen når jeg står opp. Kjenne at det ikke er helt tomt når jeg står opp på morgenene. Ligge i senga og kjenne at jeg har litt energi som strømmer gjennom kroppen min.

Det er også deilig å registrere at jeg er litt bedre. Har sovet bra (ME-bra) de siste nettene. Har ikke vondt i beina når jeg står. Hodet er klarere, ikke helt på topp, men ikke helt borte vekk heller ;-) Klarer å holde nakken litt oppe selv. Tåler mye mer lyd enn jeg gjorde før. Kan til og med legge meg på kveldene UTEN ørepropper. Øresusen har vært så intens i det siste at jeg ikke har klart å ha i proppene. Når dette skjedde tidligere, måtte jeg stå opp og se TV til det roet seg med biler i gata utenfor, men det trenger jeg ikke lenger. Nå sovner jeg etter hvert uansett! I dag satte jeg også på oppvaskmaskinen (den er gammel og bråkete) mens jeg satt i stua, og det gikk greit. Har heller ikke problemer med bestikklyder, og det er jo godt når jeg spiser middag med sønnen min på onsdager.

Planen fremover nå er å samle mest mulig energi, slik at jeg kan begynne å øke aktivitet og kutte ned på hvile. Det er jo for såvidt det som har vært planen siden i fjor sommer, men nå har jeg bestemt meg for at det er nok. Har gitt beskjed til kroppen min og hjernen min (eller hvem det nå er som skal ha den beskjeden) at nå får den vær så god bli frisk! Jeg skal selvfølgelig hjelpe til med å følge planen min ;-) Jeg tenker også masse positive tanker. Ser for meg meg selv som frisk. Jobber med pusten slik at jeg får best mulig avslapping når jeg hviler. Skal i gang med både det ene og andre når jeg bare får lest meg opp. Og denne gangen skal det gå bra! :-D

2 kommentarer

Makronelle

16.feb.2011 kl.20:29

...og denne gangen kommer det til å gå bra!! Synes du klarer veldig mye som var uutholdelig for deg før - og det er fantastisk! - Og klarer du det ene, så klarer du det andre også! Jeg heier på deg!! Stor klem :-)

tornerosesverden

17.feb.2011 kl.20:09

Makronelle: Takk for at du heier på meg, det betyr mye :-) Klem

Skriv en ny kommentar

hits