Det går fortsatt bra her :-)

Nesten som jeg ikke tør si det høyt. Som om det er noe magisk som brytes hvis jeg sier det. Men det er nok ikke noe magi i bildet her. Er vel mer et resultat av knallhard jobbing og stor selvdisiplin. Derfor tar jeg sjansen og sier det; i de 4 1/2 timene jeg er oppe er jeg bedre enn jeg noen gang har vært - siden jeg ble syk altså ;-)

Jeg sover fortsatt. Har ikke måttet stå opp igjen og bruke energi i steden for å ligge å samle energi på 16 netter nå. og jeg går for en mye større rekord enn som så ;-)

De andre symptomene holder seg også redusert, og jeg har litt energi. Tåler selvfølgelig ikke allverden, men synes jeg fungerer godt hjemme nå. Det er også en balanse som hele tiden må følges med. Blir jeg litt sliten en dag, hviler jeg mer, eller roer ned aktiviteten.

Jeg klarer å lese mer nå som jeg er bedre. Da må jeg passe på at det ikke blir for mye av det, for selv det å ligge i sengen og lese tar energi. Er blitt mye flinkere til å kjenne etter før jeg står opp til hver pause hvordan formen er. Så tillpasser jeg aktiviteten til det. Tar også lesing i korte intervaller, i alle fall saklitteratur. Da er kanskje 10 min om gangen nok. Så gjør jeg noe annet.

Du la kanskje merke til at jeg sa "står opp til hver pause" i forrige avsnitt? Pausene mine er nemlig å være oppe. Pauser er jo alltid det det er minst av. Og når jeg hviler mest og er oppe minst, så er aktivitene pause for meg ;-)

Ellers har jeg hatt masse koselig besøk denne uka. En langveisfarende på mandag. En elev og mammaen på tirsdag. Det var forresten en hyggelig konsekvens av å handle bøker på Mammut; personlig levering og besøk ;-) Onsdag fyllte sønnen min huset med venner. De kom nemlig fire stykker hit fra skolen ;-) Det er jo så koselig med besøk! Sønnen min har forresten vært her som vanlig på mandag, onsdag, torsdag og i dag. Godt for oss begge :-)

Resten av helgen blir det nok stille og rolig regner jeg med. Blir nok litt TV og lesing. Frokost på senga med bok i morgen tidlig. Det er en fin måte å starte søndagen på :-)

Da må dere ha en fortsatt riktig god helg alle sammen :-)

 

6 kommentarer

Kjartan

26.feb.2011 kl.17:38

God helg Trine. godt å se at du har det bedre!

tornerosesverden

27.feb.2011 kl.18:33

Kjartan: Takk for det :-)

Marianne

27.feb.2011 kl.19:14

Herlig å se at du kan lese mer igjen, også! Boka i leseringen for tiden er den du anbefalte i fjor en gang: Shantaram. Og den har jo du lest - blir artig å diskutere når den er ferdiglest her!

Godt å høre at mye fungerer:) Klem.

Tove

28.feb.2011 kl.18:49

Så godt å høre:)))

Slike "lysglimt" er så godt for deg - ta vare på hvert eneste ett...

Ønsker deg masse god bedring videre, og håper du snart skinner i takt med vårsola:)

tornerosesverden

01.mar.2011 kl.17:07

Marianne: Takk skal du ha :-) Så artig at dere har den! Håper den fallt i smak.

klem

tornerosesverden

01.mar.2011 kl.17:08

Tove: Takk for det :-) Har bestemt meg for at jeg bare skal bli bedre nå ;-)

Skriv en ny kommentar

hits