Livet er herlig når man har engler rundt seg :-)

Jeg har flere engler blant menneskene i livet mitt. I dag er det en spesiell jeg vil nevne. Det er hun som har tatt på seg å være arbeidsgiver for meg :-) Det var utrolig godt å få det på plass. Så egentlig ganske mørkt på å måtte gå "tilbake" til hjemmehjelp, hjemmesykepleie, avlasting, middag fra sykehjemmet og støttekontakt. Ikke fordi de gjør en dårlig jobb, men fordi det blir mer ro rundt meg når jeg bare har en til to personer å forholde meg til og de hjelper meg med alt. Det er også en mer fleksibel løsning med assistent. Nå kan vi bli enige om når det passer å ha timene. Det er også mer fleksibelt for endringer. Superfornøyd med denne løsningen :-)

I dag våknet jeg opp uten de store allergiplagene jeg har hatt de siste dagene. En og en halv dag tok det altså å komme i form igjen etter å ha spist dessert på søndag. Absolutt ikke verd det! Har to middager igjen fra sykehjemmet. Fra neste uke ordner assistentene alle middager - bortsett fra på søndag, men da finnes det Fjordland. Har forresten ingen planer om å spise desserten som kommer med disse middagene ;-)

I dag er det tirsdag og det betyr fysioterapi. Godt som alltid å få behandling for nakke, skuldre og rygg :-) Også godt å få bekreftet at jeg er i bedre form. Leste blad på venterommet. Pratet med folk. Trengte ikke styrte ned på benken da jeg kom inn på behandlingsrommet med et stort sukk og "Å, det var fantastisk å legge seg" - og det 15 min etter jeg gikk ut av sengen hjemme :-D

6 kommentarer

anettesbokboble

01.mar.2011 kl.17:25

Så godt å høre at det går bedre. Og så er du nå litt av en engel selv, også da :) Stor klem <3

01.mar.2011 kl.17:27

"smiler" og er enig med anettesbokboble, du e no en engel sjøl og;)

casadeline

01.mar.2011 kl.18:07

Håper du blir fort frisk :)

tornerosesverden

06.mar.2011 kl.18:38

anettesbokboble: Takk skal du ha :-) Sender den tilbake til deg, jeg :-) Klem

tornerosesverden

06.mar.2011 kl.18:39

casadeline: Takk :-) Tror kanskje ikke det kommer til å gå så fort, men så lenge jeg ser bedring er jeg fornøyd :-)

tornerosesverden

06.mar.2011 kl.18:39

Anonym: Takk :-)

Skriv en ny kommentar

hits