Plutselig tilbake ;-)

Her er jeg igjen :-) Har ikke vært så langt borte, men med folk i huset, så bruker jeg tiden på dem. Har kost oss masse :-) Mamma dro i morges, sønnen min dro på hytta med besteforeldrene i går.

Jeg har nok brukt litt mer energi denne uken enn jeg burde. Egentlig er det ganske umenneskelig å endelig kunne ha sønnen min her, og ha mamma på besøk, så får jeg bare se dem 4 1/2 time hver dag. Så jeg er fornøyd med at jeg ikke var oppe mer enn 4 1/2 til 5 timer hver dag. Har hatt litt symptomøking, og litt mindre energi de to siste dagen, men jeg har absolutt ikke flatet helt ut. Hadde jo ganske mye å gå på denne gangen siden jeg var så god form på forhånd. Og besøket er absolutt verd å bli litt dårligere for! Hvis jeg ikke blir verre enn jeg er nå, så er det dessuten veldig akseptabelt. Det kan ta opptil 72 timer før tilbakebetalingen kommer, så jeg får bare være obs de neste dagene. Uansett så har jeg roet ned. Det skjer automatisk når jeg blir alene. I tillegg har jeg noen episoder av div serier jeg skal se og TV er jo en veldig rolig aktivitet for meg.

Da får dere bare ha en riktig god helg alle sammen :-) Og til dere som har vinterferie; nyt de siste dagene!

2 kommentarer

roffens

18.mar.2011 kl.21:15

Håper virkelig ikke at du må betale alt for hardt tilbake, etter å ha fått kose seg med litt selskap. Du fortjener jo virkelig litt selskap av egen familie. Synes du er tapper som holder ut en slik ondskapsfull sykdom jeg. Håperdu får en flott helg, og at seriene gir deg god underholdning :)

tornerosesverden

20.mar.2011 kl.18:38

roffens: Har hatt en fin og rolig helg med litt besøk :-) Seriene er absolutt underholdning. Energien er også tilbake igjen der den var. bare velstand her med andre ord.

Skriv en ny kommentar

hits