Knallhard jobbing!

Her jobbes det. Og jobbes. Ingen pauser, ingen helger. Bare jobb, jobb, jobb.

Jobbing med å holde planen.
Jobbing med å få god avspenning mens jeg hviler.
Jobbing med å holde aktiviteten nede mens jeg er oppe.

Holder meg på en 7'er på "hvor sliten er jeg"-skalaen min (10 er mest sliten, 0 er ikke sliten). Det er vel egentlig ganske bra med tanke på at jeg denne uken har hatt fire dager med "ut av huset"-aktivitet. Hadde det vært for noen måneder siden, så hadde jeg nok vært på 8 eller nede på 9 nå. Målet mitt nå er å komme meg opp igjen på 6 som jeg var på for et par uker siden.

Vet jo hva som skal til for å komme seg dit. Teorien kan jeg. Vet at det virker gjør jeg også. Det er bare det å klare å gjennomføre det. Det er nemlig ikke nok å være flink her - man må være superflink.

Har vært psykisk sliten og lei i det siste. Til tider drittlei for å si det rett ut! Lei av å leve etter en plan. Lei av å være syk. Lei av å hvile. Føler meg bastet og bundet. Kjennes ut som jeg skal kveles.

Det er bare det at jeg må holde ut. Er dette jeg tror er den beste måten for meg å bli frisk på. En sakte og kontrollert rehabilitering.

Var så stort å komme i tilfriskningsfasen endelig. Så kom jeg over startstreken - sønnen min har jo begynt å overnatte her og det er stort :-) Men så stoppet det liksom opp. Var visst et gjørmehull like etter start som jeg har havnet til midjen i.

Heldigvis har jeg mennesker rundt meg. Sønnen min. Supre assistenter. Venner. Familie på telefon. Disse gjør at jeg holder ut. At dagene mine blir litt gode også.

Det er slik at på begynnelsen av et nytt stadie, så går det sakte. Utrolig sakte føles det nå. Det betyr ikke at det kommer til å gå sakte hele tiden. Det betyr heller ikke at det ikke virker. Det betyr bare at jeg nok en gang må være tålmodig. Prøve å holde humøret oppe så godt jeg kan, men også tillate meg å være litt nede.

Etter hvert kommer alt til å gå så meget bedre :-) DET er jeg helt overbevist om.

6 kommentarer

Tante Mona

04.apr.2011 kl.10:20

Du skulle ha hatt overtidsbetaling du:)

Amanda

06.apr.2011 kl.14:20

Virker som at ting går bedre for deg, noe som er kjempebra! Stå på :)

Miss Ducky

06.apr.2011 kl.16:11

At det er en knallhard jobb å ha ME er det ingen tvil om! Alle de tre tingene du jobber med er det samme som jeg jobber med hver dag og innimellom er jeg så lei at jeg helst vil hyle. Men så lenge man blir sakte, men sikkert bedre er det vel bare å bite tenna sammen :)

tornerosesverden

06.apr.2011 kl.18:38

Tante Mona: Det skulle jeg absolutt, men tror ikke arbeidsmiljloven gjelder for oss som er syke...

tornerosesverden

06.apr.2011 kl.18:41

Miss Ducky: Vi må vel bare bite tenna sammen, ja. Ikke annet å gjøre, for friske, det SKAL vi bli! Den som hadde hatt energi til å hyle og være skikkelig forbanna innimellom, men det er slitsomt det. Ønsker deg masse lykke til med jobbingen :-)

tornerosesverden

06.apr.2011 kl.18:42

Amanda: Det går litt fremover for tiden, ja og det er kjempegodt :-)

Skriv en ny kommentar

hits