Første reduksjon i hvile :-)

Har redusert hvilen fra og med denne uka! 15 minutter mindre i senga hver dag :-) Jeg er nå oppe 4 timer og 45 minutter hver dag. Og det er godt :-)

Og da er jeg tilbake til utgangspunktet egentlig. Da jeg startet med aktivitetsavpassingsplan i juli 2010, var jeg oppe så mye hver dag. Etter hvert måtte jeg redusere oppetiden med 15 minutter - aktivitetsnivået var for høyt i forhold til hvilen.

Denne gangen satser jeg på å ikke måtte øke hvilen igjen - satser tvert imot på å redusere ennå mer etter en stund :-)

4 kommentarer

Malene

20.apr.2011 kl.18:58

Håper alt går bra med økningen av oppetiden din :) Ønsker veldig at du får bedring og mer tid med barnet ditt.Jeg har tittet innom bloggen din rett som det er,men orker sjelden å kommentere pga samme sykdom som deg. Synes du skriver godt om hvordan det er å være syk med ME.Hos meg har det vært perioder med bedring, men ikke varig dessverre.Har tenkt på at hvis dette er virusbetinget så må det kanskje behandling til utover energiøkonomisering osv. Etter 5 år med dette håper jeg snart det blir stabilt snart, og stor framgang ;) Vil ønske deg og sønnen din en god påske med mye kos.

Miss Ducky

20.apr.2011 kl.21:19

Er det ikke litt merkelig hvor mye 15 minutter blir i en sånn situasjon? Så lite for friske, så mye for oss. Håper det går bra denne gangen, for må være herlig med 15 ekstra "frihet":)

tornerosesverden

23.apr.2011 kl.17:08

Malene: Takk skal du ha :-) Det er ikke lett å bli frisk av denne sykdommen når man ikke helt vet hva man skal bli frisk av... Er det virus? Jeg prøver likevel aktivitetsavpassing en stund til, for jeg føler at det hjelper for meg. Samtidig blir jeg utredet for andre ting de finner i kroppen min. Nå er det hormoner de driver og sjekker..

Håper virkelig du får bedre dager etter hvert og blir så frisk som du kan. INGEN skal være nødt til å leve med denne sykdommen. Riktig god påske til deg også :-)

tornerosesverden

23.apr.2011 kl.17:08

Miss Ducky: 15 min er et hav av tid :-)

Skriv en ny kommentar

hits