I form igjen :-)

De siste dagene har formen kommet seg igjen. Det er så godt! Deilig å bli smertefri og sove bedre. Godt å vite at jeg har en metode som fungerer, som gjør at jeg har litt kontroll over energien min.

I dag har sønnen min vært her en tur. Tilbake fra påskeferie. Godt å se han igjen :-)

Ellers har jeg ikke gjort noe spesielt. Sett påskekrim på TV. Holder fortsatt aktivitetsnivået nede slik at jeg kan fylle enda mer energi i energibanken min fram mot helgen. Besøkshelg :-D Gjett om jeg gleder meg!!!

2 kommentarer

roffens

28.apr.2011 kl.16:17

Deilig å lese at du har litt mere energi :)

I Påska leste jeg en bok om ei som har ligget med me i 4 år. Hun kom seg plutselig på bena etter å ha deltatt på kurs i "The Lightning Prosses" Har du hørt om det? Finner ikke boka i farta, men tror forfatteren heter Live Landmark, og boka heter i allefall "Vekk meg når det er over" Mye hun skrev om, minte meg om det jeg leser i bloggen din. En sterk historie.

Damen driver med LP kurs selv nå, så jeg forstår at boka kanskje er skrevet i øyemed for å selge LP modellen, men likevell. Mange har blitt friske fra ME.

tornerosesverden

05.mai.2011 kl.17:05

roffens: Har lest boka og vurdert LP seriøst, men det er noe der som ikke stemmer helt for meg... Kanskje seinere hvis bedringen med hjelp av aktivitetsavpassingsplan stopper opp.

Skriv en ny kommentar

hits