Andre reduksjon i hvile :-)

Så er jeg der igjen. Klar til å redusere på hvilen. Har forholdsvis stabil og god energi, så da er det bare å redusere igjen. Føles som jeg nettopp reduserte, men det er faktisk en måned siden første gang jeg reduserte hvilen med 15 min. Ikke akkurat noe supertempo, men så lenge det er en retning og det går framover, så er det greit.

Tenk, fra i dag av skal jeg være oppe i 5 HELE TIMER hver dag! Det er en halv time mer enn for 29 dager siden ;-) Og jeg kan love dere, i denne sammenhengen er en halv time et hav av tid :-)

Denne gangen har jeg lagt til 15 minutter på formiddagen. Første gangen jeg er oppe dersom jeg ikke skal noe spesielt. Synes det kan være fint for meg å få være oppe en hel time etter 12 timer i senga ;-)

Økingen i aktivitet og reduksjonen av hvile kan jeg gjøre takket være at jeg er flink å hvile. Fordi jeg får nok helingshvile, som er den hvilen som gjør at jeg kan lagre energi. Putte den i energibanken og få renter og rentesrenter på den. Det er altså ikke økingen som gjør meg bedre, den kommer som en konsekvens av at jeg har hvilt meg til mer energi.

2 kommentarer

Tante Mona

16.mai.2011 kl.22:34

Du e flink, stå på og nyt dine 5 timer;)

tornerosesverden

20.mai.2011 kl.17:02

Tante Mona: Takk for det :-) klem

Skriv en ny kommentar

hits