Ukens aktivitetsøking

Har vel egentlig sagt at det ikke ble noen aktivitetsøking i sommer, men nå blir det det likevel. Har nemlig hatt litt mer murring i korsryggen i det siste enn det jeg liker, så nå vil jeg prøve å gjøre noe med det.

Øvelsen jeg øker med er å sitte på gymballen min ca 5 min fire ganger i uken. Det er det ;-) Dette skal styrke den indre kjernemusklaturen og helt sikkert litt på rygg og mage også. Nå når den psykomotoriske fysioterapeuten min har lært meg å sitte riktig også, så slipper jeg å bruke alt for mye energi på dette. Før satt jeg nemlig "overrett" i ryggen! Nå sitter jeg rett samtidig som ryggraden hviler. Det sparer jeg masse energi på. Og energisparing liker jeg ;-)

2 kommentarer

Miss Ducky

11.jul.2011 kl.22:16

Håper aktivitetsøkningen din går bra:) Gymball er jeg også glad i. Men har "glemt" den litt i det siste. Spørs om jeg skal ta den frem en dag:)

Må innrømme at jeg misunner deg timene med psykomotorisk fysioterapaut! Jeg har kun hatt i gruppe, og det ble liksom ikke helt det samme. Tror vi alle har mye å lære i forhold til bruke mindre energi på daglige ting som å sitte, stå etc. Men kanskje jeg orker å bestille meg timer en dag :)

tornerosesverden

12.jul.2011 kl.17:16

Miss Ducky: Takk :-) Gymballen er god å ha! Blir mest brukt til å strekke ut ryggen hver morgen nå for tiden.

Det er veldig greit med psykomotorisk fysioterapeut, selv om jeg ikke har vært der så mange ganger ennå. Skjønner at det ikke ble helt det samme i gruppe. Håper du orker å bestille deg time en dag :-) Det er jo det som er det absurde med denne sykdommen. Vi må bli bedre for å orke å ta imot hjelp slik at vi kan bli bedre!

Skriv en ny kommentar

hits