Tur til flagghjørnet

Nå lurer du kanskje på hva eller hvor flagghjørnet er? Det er ikke det første hushjørnet jeg kommer til når jeg går ut av huset, men det andre. Det er på det hjørnet vi henger ut flagget på 17. mai og min sønns bursdag - det er vel de to flaggdagene vi har her i huset.

På planene min står det at jeg skal gå tur til hushjørnet, i betydning første hjørnet jeg kommer til, en til to dager i uken. I går var jeg kommet meg opp på en 5'er på "Hvor sliten er jeg?"-skalaen min (der 10 er mest sliten og 0 er ikke sliten i det hele tatt). Da fant jeg ut at jeg kunne prøve meg på en litt lengre tur.

Da sønnen min, som var her noen timer i går, hørte at jeg skulle på tur, spratt han opp. Han ville være med! Sikkert stas med en mamma som beveger seg ut av huset hun har vært mer eller mindre bundet til i nesten to år nå. På med sko og begynne å gå. Forbi første hushjørne. Bort til neste. Der stod jeg og ventet mens sønnen min sprang i postkassen. Da han kom tilbake sprang han likegodt rett hjem. Tror mitt sulletempo ble litt for kjedelig for han ;-)

Da jeg kom inn igjen, kjente jeg at jeg hadde gått en tur på ca 20 meter t/r. Men det var absolutt overkommelig :-)

Så heretter går turene til flagghjørnet ;-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits