En sosial uke :-)

Etter at jeg ble syk, har jeg blitt enda mer bevisst på hva som er viktig for meg. Hva som gir meg noe. Hva som betyr noe i livet. For min del er det viktigste familie og venner.

Sønnen min var innom her hver dag i forrige uke. Han overnattet her fra torsdag til i dag. Med han kommer også vennene hans. Godt å høre stemmer og liv i, og utenfor huset. De er mye ute også. Da blir det mindre lyd på meg også, og jeg kan klare å ha det slik. Godt å ha stuen fyllt opp meg LEGO og at Wiispakene ligger slengt rundt omkring - da føler jeg at jeg lever et friskt, normalt liv :-)

Jeg har også hatt mye besøk i forrige uke. Tirsdag hadde jeg lunsjbesøk. En hel time! Godt å ha tid til å prate uten å måtte prate så fort vi bare klarer og gjerne i munnen på hverandre for å rekke å si det som skal sies. Men ferdigsnakket ble vi ikke selv om vi hadde en hel time ;-D Onsdag, torsdag og fredag hadde jeg ettermiddagsbesøk. Lørdag var det noen her både på formiddagen og ettermiddagen. Har hatt besøk av noen som er her jevnlig og noen som det er en stund siden jeg har sett. Begge deler er like koselig :-) Ja, og så har den skjønne guddatteren min vært her en tur - kos!

Fredag var jeg på konferanse for sønnen min på skolen. Da traff jeg selvfølgelig læreren til sønnen min, som også er en kollega. Hun bekreftet uoppfordret det jeg allerede vet, nemlig at jeg var mye bedre nå enn i vår da jeg var på konferanse. Kjekt at andre ser det også! Etter konferansen traff jeg på flere kollegaer som jeg ikke har sett på de to årene som har gått siden jeg ble syk. Kjekt! Og som vanlig er kommentaren at jeg ser akkurat ut som jeg alltid har gjort.

Slike dager og uker som dette gjør godt! Da føler jeg meg med en gang litt friskere. Litt mindre husbundet. At jeg har kontakt med omverden. At jeg "er med". Da er det verd å bli i litt dårligere form etterpå. Ikke noen nedtur, men litt mer ustabil form. Litt smerter i forrige uke, og igjen i dag. Det får bare være. Hvis det er prisen, så er det absolutt verd det!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits