<3 Julefred <3

Her er det godt å være. Stille og rolig. Fredfylt. Fyr i ovnen og tente stearinlys på bordet. Juletre og julepynt. Masse lys og hjerter over alt.

Jeg er alene, men ikke ensom. Er alene fordi jeg har valgt det selv. Fordi jeg trenger det innimellom med denne sykdommen. Men jeg har så mange mennesker i livet mitt som bryr seg. Viser omtanke. Sender meldinger og hilsninger til meg. Haugevis med gaver har jeg fått. Julekort. Masse besøk. Til og med i går var ei venninne innom. Så jeg kjenner ikke ensomhet, bare glede og takknemlighet fordi jeg er så utrolig heldig <3

Jeg driver og lader opp. I morgen kommer sønnen min hjem hit igjen. Da kommer også pappa/bestefar. Det gleder vi oss masse til alle sammen :-)

8 kommentarer

~SerendipityCat~

26.des.2011 kl.17:30

Riktig God Jul! Deilig med fred og ro. :-)

26.des.2011 kl.22:41

Beundrer deg for måten du tenker på Trine:o) God jul til deg og kos deg med dine nærmeste:) Krysser fingrene og håper at 2012 blir et bra år for deg! Klem Berit

Aneth

28.des.2011 kl.06:44

Titter innom deg med jevne og ujevne mellomrom, avhengig av fromen og energien jeg har. Etter en liten bedring i sensommer/tidlig høst har ME`n vist seg fra sin verste side i ukesvis nå. Føler sånn med deg fordi jeg har også et barn på din alder, og så mange ting ellers man må tilpasse tid og krefter på ettersom sykdommen gjør oss helt satt ut i perioder. Ikke rart man blir sinna,lei seg og må få ut vreden innimellom. Tror jo vi kjenner kroppen og bedringene etter så lang tid (7 år med ME) også er det nedturer fra et visst sted gang etter gang.Grrrrr ! Få det ut og se framover når tårene er tørket fungere for meg ihvertfall. Tror det er slik jeg har beholdt vettet, stort sett :), og håpet om bedre tider for oss. Ønsker deg av hele mitt hjerte stor doser energi til tida framover:) Godt du har et bra nettverk til støtte og hjelp. Ha en god jul videre med gutten din !

Hopeful

31.des.2011 kl.18:18

Ja, selv-valgt alenetid er deilig. En av de tingene sykdommen har lært meg å sette umåtelig pris på - stillhet,ro og det å være helt alene med seg selv. Det kan være en utfordring til tider -ettersom jeg har 3 barn, men heldigvis et ganske stort hus og et stille soverom i "et stille strøk" i huset hvor jeg ofte må lade batteriene. Ønsker deg alt godt for det nye året - måtte det nye året gi oss alle en friskere hverdag og gode dager!

tornerosesverden

08.jan.2012 kl.17:20

~SerendipityCat~: Takk! Veldig deilig med fred og ro ;-)

tornerosesverden

08.jan.2012 kl.17:22

Hopeful: Stillhet og ro kan være en utfordring, ja, men høres ut som du har en bra løsning. Masse godt nyttår til deg også!

tornerosesverden

08.jan.2012 kl.17:24

Aneth: Lurer på om det kan være noe med høsten? Synes det er så mange som har blitt dårligere nå i høst... Å ha barn og ME er absolutt en utfordring. Trist å ikke få være mamma på den måten man helst ønsker. Ønsker deg også et riktig godt nytt år! Måtte det gi masse energi til oss alle.

tornerosesverden

08.jan.2012 kl.17:25

Anonym: Takk :-) Riktig godt nytt år til deg og dine også! Klem

Skriv en ny kommentar

hits