EttermiddagskosI dag ble det en kopp te da jeg var oppe kl 17 :-) Det er jammen lenge siden! Med bare 15 min ute av senga er det rett og slett ikke tid til å både lage og drikke en kopp te.

Kom plutselig på en dag at jeg har jo termokopp. Da kan jeg jo lage teen når jeg er oppe og spiser middag, og så kan jeg drikke den seinere. En riktig så god idè! Da var det bare å komme på å lage teen mens jeg var oppe. Det var ikke helt enkelt å få til. Men i dag klarte jeg det altså ;-)

Rosiner er forresten gotteriet mitt - tåler ikke sukker, og heller ikke sjokolade, ikke en gang en liten bit 70% (selv om det hender jeg tar en ørliten bit...)

En liten hverdagsglede dette :-)

10 kommentarer

meblogg

03.06.2012 kl.19:42

Åh, så trist å lese siden det står på siden av bloggen din at du er i tilfriskningsfasen. Hva skjedde? Jeg står også opp på ettermiddagen hvis jeg står opp, men har gode dager også hvor jeg er ute selv om jeg for det meste ligger i sengen. Klarer koke te, men har vært der det var helt umulig og det er grusomt å være så syk :( Allikevel klarer du tenke positivt og glede deg over de små tingene. Du er et forbilde!

Johnny

04.06.2012 kl.18:34

En sånn boks med Sun-Maid rosiner har jeg ikke sett på flere år. Vet ikke om det sier noe om min situasjon eller om rosinene her i området? :-)

Jeg har forresten ikke spist rosiner på flere år. Tror jeg må prøve så jeg finner ut om jeg tåler de. De er jo full av sukker så det vil normalt gi litt problemer. Men så er det naturlig da, så det kan hende det går greit. Setter det opp på lista.

Hva slags te drikker du forresten?

melivetpaaslep

04.06.2012 kl.22:35

En sånn kopp har jeg også, bare i grønn. De er utrolig gode; holder varmen omtrent 3 timer og på den tiden rekker hjernen å komme på hva det var en skulle, hehe..

De små tingene er ikke så små når alt kommer til alt likevel.

Lokki

05.06.2012 kl.15:39

Godt du har NOE å kose deg med når du tåler så lite!

Og ideen var knakende god!

Et vakkert innlegg - sender varme klemmer til deg med håp om bedre dager!

Varm klem fra Lokki

Lene

05.06.2012 kl.22:26

Det er jo det vi må bli eksperter til når man er så nede for telling, nemlig å finne glede i de små og nære ting.

Lykken består i gjøre sine gleder enkle, heter det jo..

Ønsker at du får mange slike glimt av hverdagslykke og at du etterhvert klarer lengre perioder ute av sengen.

Varme og gode tanker fra Lene
meblogg: Takk for det, men det er nå en dag av hvert her også ;)

Hva skjedde? Spør du. Jeg begynte å bli gradvis bedre i fjor, men i november endte det med et kjempe ME-kræsj igjen ble verre enn jeg hadde vært før. I januar var jeg på sykehus i tre dager, og etter det ble jeg enda verre igjen. Har ikke tatt bort "tilfriskningsfasen" fordi jeg hele tiden har håpet at forverringen bare var midlertidig. Men nå forsvinnerbden neste gang jeg publiserer et innlegg. Formen min er visst som den er nå.
Johnny: Sun-mais er fremdeles de beste rosinene :) Jeg tåler heller ikke (hvitt) sukker, men litt rosiner går heldigvis bra :)

Etter at jeg ble syk er det masse te jeg ikke tåler heller. Utrolig hva kroppen klarer å reagere på! Plukka relax og Pukka night time har jeg drukket hele tiden. I det siste har jeg drukket litt chilite og prøvd meg på litt grønn og hvit te.
melivetpaaslep: Nei, å drikke en kopp te kan være en stor ting det :) Koppen er forresten helt super, enig med deg der. Kommer i mange fine farger også.
Lokki: Veldig fornøyd med den ideen, bare å stjele ;)

Tusen takk, Lokki, sender en klem tilbake jeg <3
Lene: Tusen takk :) Heldigvis er ikke hverdagslykken så vanskelig å finne når man først åpner øynene for den :)

Skriv en ny kommentar

hits