Lykke er....

.... å kjenne vaffellukta som siver inn på rommet mitt og vite at snart er det fredagslunsj med sønnen min :-D

Ha en riktig god helg, alle sammen!

8 kommentarer

melivetpaaslep

30.09.2012 kl.21:41

Ja!! DET er lykke.

Måtte det bli starten på mange gode dager framover.

Johnny

04.10.2012 kl.18:59

Vi må glede oss over slike små ting. Det er det som betyr noe i hverdagen, og da spesielt på grunn av situasjonen vår.

Håper du ligger på lading nå og at det virker! :-)

Lene

09.10.2012 kl.16:54

Akkurat nå er lykken å sitte under et pledd i sofaen med en kopp rooibos-te og lese lykke-innlegget ditt :-) Regner med at det smakte fortreffelig med vafler og at selskapet var godt!!!

Sender varme tanker fra Bergen

15.10.2012 kl.14:58

Hei, jeg er en jente på 17 år som også har ME, har hatt det siden sommeren 2008.. Jeg har tittet innom bloggen din av og til, så jeg lurte bare på hvordan det går med deg nå? Har du prøvd noen form for behandlinger? Vet du hvorfor du fikk ME? Håper du har det fint nå:-) ha en fin dag videre!
melivetpaaslep: tusen takk :)
Johnny: lader og lader, og til slutt må det jo virke :)
Små gleder kan også være store :)
Lene: Så kjekt å dele litt lykke :) Vaflene smakte fortreffelig. Besøket ble litt forsinket og hadde en gjeng med seg, så da koste jeg meg med vafler og te alene, fikk en prat med sønnen da han kom og så fikk de fem kose seg med resten av vaflene alene. Ble litt for mye besøk for meg det ;)
Anonym: Hei og velkommen til bloggen min :)
Akkurat nå går det bittelitt bedre :) Kan ikke være mer oppe ennå eller noe slikt, men jeg føler meg ikke så syk og det er godt :) Håper dette betyr at det går litt framover nå!

Jeg tar papayakapsler, har sjekket meg for matintoleranse og kuttet ut det jeg ikke tåler, tar litt tilskudd for å prøve å få litt orden på magen, får behandling hos fysioterapeut og driver ikke minst med aktivitetsavpassing og energiøkonomisering. Ingen behandling ut over det.

Vet ikke hvorfor jeg fikk ME, nei.

Jeg bruker å si at jeg har det bradårlig ;) Er alvorlig syk og må hvile 21-22 timer i døgnet, men har det ganske bra likevel :)

Håper du finner din måte å ha best mulig dager på :)

Skriv en ny kommentar

hits