Snart jul :)

I dag er det tredje søndag i advent. 8 dager igjen til julaften. Snart min fjerde jul med ME...

Senere i ettermiddag kommer sønnen min hit. Da er vi klare for en ny mammauke :) Denne gangen blir det utvidet mammauke for det er mammajul og pappanyttårsaften i år. 

På fredag får vi julebesøk. Da kommer pappa/bestefar og lillebror/onkel for å feire sammen med oss. Det gleder vi oss masse til :) 

Alle gaver er kjøpt inn av meg. Veldig fornøyd med å ha klart det :) Pakkingen har assistenten tatt seg av.

Pinnekjøttet er kommet i frysen og jeg har funnet ut at det blir kyllingfilet surret i bacon på meg. Med alle mine matintoleranser må jeg nok holde meg til det jeg vanligvis spiser og vet jeg tåler. Har ikke noe ønske om å bli verre i jula pga mat. Men det funker godt å lukte på mat og gotteri (sukker har vært på matintoleranselista mi i snart to år nå) og hvis jeg lukker øynene samtidig, er det nesten som jeg kan kjenne smaken ;) Assistenten har bakt noe og resten kjøper vi. Pynting tar "vi" på lillejulaften. Så da tror jeg det meste skulle være klart. Må bare prøve å få mest mulig god hvile de siste dagene nå slik at jeg er i best mulig form. For i jula kommer jeg nok til å være litt mer oppe.

Da vil jeg få ønske dere alle en riktig god og koselig jul :) Vi skal i alle fall kose oss her :)

9 kommentarer

Tante Mona

16.12.2012 kl.17:26

God Jul til deg og dine, og hils masse;)

Kylling med bacon e godt, men kan du spise f.eks serano o.l skinke så prøv det, og litt parmesan inni;)

4 barns mamma

17.12.2012 kl.08:31

Så herlig å være ferdig med alle julegaven og i tillegg ha handlet alle selv, forstår at det ikke er like lett når en har ME.

Kos deg med sønnen din og resten av familien i julen.

God jul :)

Anethberang

24.12.2012 kl.02:04

Kjempeflott at du har ordnet alle julegavene på egenhånd. Her er det netthandel som gjelder. Med barn og husbunden av ME på 8ende året er det så flott å kunne klare slikt selv med pc'n. Håper du og dine får en kjempefin jul sammen. God Jul :)

Vivi

28.12.2012 kl.19:51

Hei! Er innom bloggen din av og til, for jeg håper så veldig at du sim-salabim har vært utsatt for et mirakel og blitt frisk !! - Men jeg skjønner jo at det ikke er så enkelt.... Håper julen fortsatt blir bra for deg,- og så ønsker jeg - for deg,- at 2013 blir året da ALT går MYE bedre!! Klem :)
4 barns mamma: julegaver er ikke enkelt med ME, nei, men takk og pris for nettbutikker. Da kan jeg handle i korte intervaller når det passer meg :)

Får vel si riktig godt nyttår til deg!
Anethberang: hva skulle vi gjort uten netthandel? ;)

Ønsker deg et riktig godt nytt år med så gode dager som mulig :)
Vivi: Hei! Ja, det hadde vært famtastisk, å bli like fort frisk igjen som jeg ble syk, men det virker visst ikke sånn...

Riktig godt nyttår til deg også :) Klem

4 barns mamma

20.01.2013 kl.21:58

Godt nytt år :)
4 barns mamma: Litt seint, men takk det samme :)

Skriv en ny kommentar

hits